Prijateljica princaWilliama i njegove supruge Kate Middleton, glazbenica Laura Warshauer, otkrila je u kakvom su odnosu bili njih dvoje kad su se upoznali na fakultetu. Kaže da je svjedočila intimnim trenucima koji su pokazali da je par zaljubljen od prvog dana i da će dogurati daleko.

Princ William i Kate Middleton u braku su od 2011.
Danny Lawson / PA Images / Profimedia 

'Svaki put kad je Kate bila u prostoriji, William je obraćao pozornost na nju. Kad bismo sjedili za ručkom u blagovaonici i kad su njih dvoje razgovarali, bilo je nevjerojatno vidjeti kako je to bilo prirodno, kako su imali toliko toga za reći jedno drugome. Gledajući unatrag, bilo je svih tih malih trenutaka u kojima sam pomislila: 'Opa, ovo bi stvarno moglo biti nešto'’, ispričala je za People Laura koja ih je upoznala na sveučilištu St Andrew's.

Princ William i Kate Middleton u braku su od 2011.
TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA 

U intervjuu povodom njihovih zaruka 2010., Kate je rekla da je pocrvenjela kad je upoznala princa Williama i da je 'pobjegla, osjećajući se vrlo sramežljivo'.

Princ William i Kate Middleton u braku su od 2011.
Copetti/Photofab / Shutterstock Editorial / Profimedia 

'Trebalo nam je malo vremena da se upoznamo, ali postali smo vrlo bliski prijatelji od početka', otkrila je princeza za Walesa koja se za Willliama udala 2011. godine.