Iako je sada zakopčana do grla, Kate Middleton je prije udaje za princa Williama imala itekako drukčiji stil. Svi još pamte humanitarnu reviju iz 2002. kad je bila odjevena u potpuno prozirnu haljinu.

Kate Middleton nekoć je imala drukčiji modni stil
Profimedia 

Danas princezu od Walesa ne možemo zamisliti u takvom golišavom izdanju, no navodno je baš u njemu osvojila Williama. Kad se pojavila u toj haljini, očarani princ je rekao: ‘Wow, ona je bomba!’. Tad se sve promijenilo među njima. Do kraja večeri blisko prijateljstvo pretvorilo se u romansu, a Kate i William učinili su prve korake na svom putu prema kraljevskom tronu, pišu strani mediji.

Kate Middleton i princ William u braku su od 2011.
Profimedia 

A da ja nekoć imala drukčiji stil, Kate je pokazala 2004. godine. Tad je već bila poznata kao Williamova djevojka te je pozirala u kratkoj suknji, košulji i dugim čizmama ispred Palače Blenheim.

Kate Middleton nekoć je imala drukčiji modni stil
Profimedia 

Pažnju je privukla svojim stajlingom i 2008., kada su je Britanci oduševljeno hvalili jer se nije libila odjenuti kao 'disco kraljica' na humanitarnom tulumu. Tada je odjenula ultra kratke žute hlačice kojima je istaknula noge. Također, nosila je blještavi zeleni top, a na sve je 'nabacila' ružičastu torbicu te je imala crne čizme.

Kate Middleton nekoć je imala drukčiji modni stil
Profimedia 

U godinama koje su uslijedile, Kate je promijenila modni stil. Njezini outifit danas su pročišćeni i u njima nema previše kompliciranja.

Kate Middleton ima prepoznatljiv modni stil
Profimedia 

Elegantna klasika njezin je zaštitni znak koju mogu kopirati žene diljem svijeta, a prodaja brendova koje ona nosi poraste svakim njezinim izlaskom pred novinare.