UNUKA PRVOG RUSKOG PREDSJEDNIKA POZIRALA U BADIĆU: Maloljetna se zaljubila u nogometaša, nedavno je pokazala novog dečka

Maria Yumasheva objavila je fotografije na kojima pozira u badiću.

Instagram

Unuka Borisa Jeljcina koji je bio prvi predsjednik Ruske Federacije od 1991. do 1999., Maria Yumasheva, na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira u badiću.

Instagram 

Na jednoj od fotografija ‘odrezala’ je glavu i istaknula svoju isklesanu liniju.

Instagram 

Fanovi na društvenoj mreži su je pohvalili i poručili joj da je predivna. Inače, Maria je na Instagramu skupila oko 18 tisuća pratitelja koje redovito ‘časti’ atraktivnim fotografijama.

Nedavno se pohvalila putovanjem u Japan, a društvo joj je pravio njezin dečko kojeg inače ne pokazuje. Nije poznato tko je on i koliko dugo su zajedno, a strani mediji pišu da je stariji od nje.

Instagram 

A da ova 20-godišnjakinja voli starije pokazala je prije nekoliko godina kad su je povezivali s nogometašem Fjodorom Smolovom. Njoj je tada bilo 17 godina, a njemu 29. Nogometaš moskovskog Dinama izazvao je skandal kad je prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju s plaže jer je ona tad bila maloljetna.

Instagram 

Tek 2020. njegova agentica potvrdila je da su on i Maria u vezi i da se planiraju vjenčati. Za vrijeme pandemije Fjodor je čak prekršio karantenu u Španjolskoj i avionom je otišao u Rusiju samo da bi vidio Mariju. Međutim, onda je stigla vijest da je veza pukla, a par je izbrisao sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama.