KOLINDA ODUŠEVILA NOVIM FOTOGRAFIJAMA: 'Želim svojoj državi predsjednicu poput tebe'

Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Lavov u Ukrajini te je objavila fotografije na Instagramu.

Instagram

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Lavov u Ukrajini te je na Instagramu objavila fotografije i zahvalila gradonačelniku na dobrodošlici.

Hvala gradonačelniku i zamjeniku na toploj dobrodošlici u veličanstvenom Lavovu i predstavljanju inicijative Unbroken. Zadivljena sam predanošću, idejama i napretkom. Molim vas da računate na mene osobno i na Hrvatsku’, napisala je u opis objave.

Na jednoj od fotografija pozirala je s mačkom, a pratitelji su je zatrpali komplimentima.

Predivna’, ‘Ti si divna, snažna, utjecajna i nadahnjujuća žena i to je sjajno’, ‘Želim svojoj državi predsjednicu poput tebe’, pisali su joj.

Facebook 

Inače, bivša predsjednica ‘bacila’ se u poduzetničke vode te je krajem prošle godine u Zagrebu registrirala tvrtku pod nazivom KGK Advising & Professional Services d.o.o. u kojoj je osnivačica i direktorica, piše Jutarnji list. Tvrtka je osnovana sa sjedištem na adresi njezina zagrebačkog stana u Bauerovoj ulici, čija je jedina vlasnica.

Profimedia 

Tvrtka je osnovana u studenom 2022. i to za niz djelatnosti, ali one koje se uglavnom odnose na savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, istraživanje tržišta i ispitivanje javnog mnijenja, promidžbu, poduku u govornoj komunikaciji...

Profimedia 

Podsjetimo, Kolinda je bila hrvatska predsjednica od 2015. do 2020. godine. Najveća podrška joj je suprug Jakov kojeg je upoznala 1989. godine. Vjenčali su se 1996. u Bakru u crkvi Svetog Andreja te imaju dvoje djece. Kći Katarina rodila se 2001., a sin Luka dvije godine kasnije.