PAŽNJU JE PRIVUKLA TETOVAŽOM NA NOZI: Domaća političarka oduševila outfitom koji je 'reciklirala'

Marina Opačak Bilić zablistala je u tamnoplavom odijelu cvjetnog uzorka.

Robert Anic/PIXSELL

Saborska zastupnica Marina Opačak Bilićprivukla je pažnju svojim outfitom i tetovažom škorpiona koju ima na nozi. Za nastavak 16. sjednice Hrvatskog sabora odabrala je tamnoplavo odijelo cvjetnog uzorka koje je uskladila s crnim cipelama na petu, crnom majicom i torbom.

Robert Anic/PIXSELL 

Plavu kosu je raspustila, a cijeli look upotpunio je decentni makeup. Sudeći po fotografijama, političarka je bila odlično raspoloženaZanimljivo, ovu odjevnu kombinaciju je i ranije nosila u Saboru.

Patrik Macek/PIXSELL 

Opačak Bilić je inače poznata po tome da ima modu u malom prstu. Na stranicama Hrvatskog sabora piše da je rođena 7. studenoga 1989. u Slavonskom Brodu. Završila je Pučko otvoreno učilište Obris u Požegi (SSS - građevinska tehničarka), a u srpnju 2020. počeo je njezin zastupnički mandat. Nedavno je izašla iz Kluba socijaldemokrata, o čemu je i progovorila.

Patrik Macek/PIXSELL 

Moju odluku ne prati uobičajeni obrazac političkog djelovanja, ali to je ono što sam ja. I politički, i privatno, i poslovno. Kao što pjesma kaže: "Sreća da sam slobodna od želja". Neopterećena sam funkcijom i ne libim se reagirati, što je možda mana, a možda i vrlina. Bila sam svjesna da ću se odlaskom iz zastupničkog kluba SD-a i odlukom da budem nezavisna zastupnica izložiti raznim nagađanjima i pretpostavkama, pa i onome da sam "žetončić", što je posve neumjesno, jer se ne očekuje da netko može raditi i razmišljati drugačije. Bila sam svjesna i toga da će mi sad određene inicijative biti teže provesti i realizirati, no iako nešto na prvu ne izgleda primamljivo, ako vam to ipak donosi mir, onda je to opravdano. Zbog odlaska iz SD-a od mene se očekuje neka ekskluziva koje nema. Na našem klubu nije bilo nikakvih svađa. Odlazak je moja odluka i sve što bih rekla više od toga ne bi bilo kolegijalno, a ja cijenim kolegijalnost’, ispričala je za Večernji list.