OVAKO JE KOLINDA IZGLEDALA KAO DJEVOJČICA: 'Bila sam dijete prirode, vješto se penjala po stablima i trčala po poljima'

Kolinda Grabar-Kitarović je jednom prilikom objavila fotografiju iz djetinjstva i otkrila kako je izgledala kao djevojčica.

LUKA STANZL/PIXSELL

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović plijeni pažnju gdje god se pojavi. No znate li kako je ona izgledala kao djevojčica? To je otkrila jednom prilikom kad je objavila fotografiju iz djetinjstva, na kojoj pozira s mašnama u kosi u crvenoj kombinaciji s bijelim detaljima.


Bila sam dijete prirode. Vješto se penjala po stablima, kopala zemunice, trčala po pustim poljima dok je vjetar šibao moje lice, uvijek zarumenjeno od sunca ili vjetra. Pomalo dječački mogla sam se popeti na svako stablo, ljuljajući se nad bistrinom Rječine, puštajući se bez straha u hladnu, duboku vodu, izranjajući i hvatajući zrak u plućima i plavetnilo neba u oku’, napisala je Kolinda u svojoj službenoj biografiji.

Facebook 

Podsjetimo, ona je bila hrvatska predsjednica od 2015. do 2020. godine. Najveća podrška joj je suprug Jakov kojeg je upoznala 1989. godine.

Profimedia 

Vjenčali su se 1996. u Bakru u crkvi Svetog Andreja te imaju dvoje djece. Kći Katarina rodila se 2001., a sin Luka dvije godine kasnije.