NIJE IMALA ŠANSE: S ovom je ženom Trump došao na zabavu te joj pred očima zavodio Melaniju

Kad je Donald Trump 1998. na jednoj zabavi prvi put ugledao Melaniju, sve druge žene pale su u drugi plan.

Profimedia

Bivši američki predsjednik Donald Trump redovito puni medijske stupce svojim kontroverznim izjavama, a iako su svi predviđali krah braka s Melanijom Trump nakon predsjedničkog mandata, to se nije dogodilo.

Profimedia 

A kad je Donald 1998. godine na jednoj zabavi prvi put ugledao Melaniju, sve druge žene pale su u drugi plan. Sa svima njima u zaborav otišla je čak i djevojka s kojom je te večeri došao na zabavu.

Ruku pod ruku tada 52-godišnji Donald došao je s 26-godišnjom Celinom Midelfart. Čim je ona otišla u toalet, Trump je iskoristio priliku da priđe Melaniji i s njom je proveo ostatak večeri.

Zanimljivo je i da je tada bio usred razvoda od svoje druge supruge, Marle Maples. Celina je bogata norveška nasljednica kozmetičkog carstva Midelfart & Co. Nakon očeve smrti prodala je tu kompaniju, a ostala je na čelu obiteljske investicijske tvrtke. Također, članica je i uprave švedske banke.

A osim s Donaldom Trumpom, Celinu se povezivalo i sa zloglasnim Jeffreyjem Epsteinom, najpoznatijim zlostavljačem maloljetnica. Njezino je ime spomenuto pretprošle godine na suđenju Ghislaine Maxwell, Epsteinovoj bivšoj ljubavnici i suradnici u monstruoznim zlostavljanjima mladih djevojaka. Celina se tada putem svojih odvjetnika oglasila i ustvrdila da nikada nije bila u romantičnoj vezi s Epsteinom, a jednom je njime s razgovarala o poslovnim investicijama.

Profimedia 

Komentirala je tada i odnos s Donaldom Trumpom te je rekla da ni s njim nije bila u ljubavnoj vezi, već su bili bliski prijatelji. Otkrila je da su se upoznali kada je ona unajmila njegov jedan od njegovih stanova u New Yorku 1996. i u kojem je živjela dvije godine. Njezin je odvjetnik rekao da su Celina i Donald često zajedno odlazili na zabave i događanja, no nisu bili u vezi, piše portal Mea.

Profimedia 

Danas Celina ima 49 godina i u braku je s 10 godina starijim norveškim mogulom Torom Olavom Troimom. 2009. izrekli su sudbonosno 'da' na raskošnom vjenčanju na kojem su bili mnogi svjetski čelnici. Roditelji su 12-godišnjeg dječaka, a obitelj danas živi u Londonu.