PRIJE NEGO JE ZAVELA NAJMOĆNIJEG ČOVJEKA U DRŽAVI: Bila je u ljubavnom trokutu s ocem i sinom, jednom je rodila dijete

Bivši supermodel Carla Bruni danas je supruga bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, a ranije je imala afere s ocem i sinom, a navodno i Donaldom Trumpom.

Profimedia

Carla Bruni (54) osvojila je 12 godina starijeg Nicolasa Sarkozyja nedugo nakon njegova razvoda, a mnogi nisu vjerovali da će njihov brak potrajati.

Sarkozy je upoznao Carlu 2007. nakon razvoda od političarke Cecilije Attias (64) s kojom je dobio sina Louisa (27). Bila je to ljubav na prvi pogled, a sreli su se zahvaljujući zajedničkim prijateljima koji su im namjestili spoj na večeri.

Njihova veza je 'podigla puno prašine' jer su mnogi smatrali da je Bruni nedostojna da bude prva francuska dama, ali oni se nisu obazirali na kritike i sve su preživjeli. Neki su im se rugali i jer je Carla devet centimetara viša od Sarkozyja. Nije ih razdvojilo ni kada je Nicolas osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije i trgovine utjecajem.

Carla je sa Sarkozyjem dobila kćer Giuliju, a iz sedmogodišnje veze s radijskim voditeljem Raphaelom Enthovenom ima sina Aureliena koji joj fizički nalikuje iz vremena kada još nije svoje lice promijenila estetskim zahvatima.

Profimedia 

Aurelien je krenuo s karijerom modela i već prošetao na Tjednu mode u Milanu. Dok nije ušao u manekenske vode, izbjegavao je svjetla reflektora i bavio se svojom drugom strasti, znanosti. Naime, vodio je YouTube kanal Motorsport Gigantoraptor na kojem je objašnjavao znanstvene teorije, a ljubav prema tome je pokupio od oca.

Neki su mišljenja da je dobio 'ulaznicu' za svijet mode zahvaljujući majci baš kao što to govore za Lilu Moss, Kaiju Gerber i Helene Klum, sestre Hadid, Kendall Jenner i mnoge druge 'nepo bebe'.

Zanimljivo jest i da je njegova majka ljubila Raphaelovog oca, novinara Jeana-Paula Enthovena. Jean-Paul se javno odrekao Raphaela zbog objavljivanja autobiografskog romana 'Ušteđeno vrijeme' prije dvije godine.

'Ne volim kada se nečiji privatni život na ovakav način iznosi u javnosti. Zašto bi ja i moji najdraži morali trpjeti nečije znatiželjne poglede i ocrnjivanje. Zar netko ima pravo strgnuti maske koje je možda svatko od nas trebao u životu bez našeg pristanka, a zbog njihova vlastitog zadovoljstva', ispričao je zašto je ljut na sina za Le Figaro.

Raphael je u knjizi Carlu opisao kao idealnu ženu dok je za oca Jeana-Paula napisao da je 'previše zauzet žaljenjem za životom koji je imao' da bi se brinuo za svog sina.

'Ja sam u žalosti. Moje srce je slomljeno. To je užasna knjiga za one, poput mene i drugih, koji su voljeli Raphaela i koji su se utapali u oceanu nezahvalnosti', poručio je Jean-Paul kojem je sin oteo Carlu.

Svojedobno se pričalo da je manekenka, koja je sada pjevačica, 90-ih ljubila Donalda Trumpa, no ona je to porekla. Ipak, mnogi ističu da posljednjih godina ne nalikuje na ljepoticu kakva je bila i teško bi ikoga zavela. Naime, pretjerala je s filerima i botoksom te uništila svoju prirodnu ljepotu, a mnogi je fizički uspoređuju sa sadašnjom gospođom Trump - Melanijom.

Također, javno je priznala da je neumjerena u konzumaciji alkohola.