DOMAĆI POLITIČARI ZABLISTALI NA L'ADRIA STORY HALL OF FAMEU: 'Drago mi je što sam večeras ovdje, jako je lijepo'

L’Adria Story Hall of Fame nisu propustili ni Davor Bernardić, Dario Zurovec i Sabina Glasovac.

Story press

Održava se jedan od najglamuroznijih društvenih događaja u Hrvatskoj – L’Adria Story Hall of Fame. Na najiščekivanijem društvenom događaju u Hrvatskoj i regiji redakcija magazina Story ugostila je brojne zvijezde, uključujući i domaće političare.

Tako su na eventu zablistali Davor Bernardić, Dario Zurovec i Sabina Glasovac.

Osjećam se neobično, nisam navikla na ovakva događanja i druženja, ali je jako lijepo i ugodno, sa Storyjem je uvijek tako’, rekla nam je Glasovac.

Story press 

Dosad nisam imao prilike doći na Story Hall of Fame pa čisto malo da vidim ekipu. Puno prijatelja, zvijezda i plesača nisam vidio još od showa pa malo nekakvi reunion iako sam i dalje s nekima u kontaktu, ali ovdje će se možda većina skupiti pa čisto da se podružim i da vidim kako je s druge strane, a da nije vezano za politiku’, poručio je Zurovec.

Story press 

‘Drago mi je što sam večeras ovdje. Ono što mi je prije svega izuzetno važno je to da je Story u zadnjih 10-ak godina, organizirajući ovo i djelujući u Hrvatskoj, pokrenuo puno humanitarnih akcija, puno važnih aktivnosti koje se tiču prevencije, pogotovo od raka dojke, debelog crijeva, kolonoskopije i mamografije i puno zdravstvenih akcija koje su imale za cilj pomoći najugroženijim skupinama žena i muškaraca. Prema tome, mislim da Story definitivno u hrvatskom društvu ima, uz taj veliki medijski utjecaj, i jedan veliki humanitarni utjecaj i to je ono važno. I zato se zadnjih 12-13 godina redovno odazivam na vaša događanja’, rekao nam je Bernardić.

Story press 

Ovogodišnja lokacija L'Adria Story Hall of Famea je Mozaik Event Centar (HoB), koji će svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvesti uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite večeras od 20h L'ADRIA STORY HALL OF FAME…

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija