Ovo je bivša djevojka princa Williama: S njom se viđao dok je izlazio s Kate, a onda je Charles odlučio zaustaviti aferu

Mnogi ne znaju za djevojku koju je princ William ljubio prije nego se skrasio.

i-Images / Eyevine / Profimedia

Princ William već je 13 godina u sretnom braku sa suprugom Kate Middleton, a par ima troje djece. No mnogi ne znaju za djevojku koju je ljubio prije nego se skrasio.

Profimedia 

Knjiga Christophera Andersena iz 2021., ‘Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry, and Meghan’, vratila je čitatelje na početak ljubavne priče princa Williama i Kate Middleton i kakva je to borba bila za običnu djevojku - biti povezana s princom, osobito onim koji nije bio baš spreman skrasiti se.

Profimedia 

Andersen se prisjetio da su Williama, i kad se saznalo da izlazi s Kate, novine nastavile povezivati s drugim lijepim ženama i to je bio uznemirujući aspekt njihove veze. No, Williamova bivša djevojka, Jecca Craig, i dalje je bila trn u Kateinom oku, među ostalim i zato što je William odbijao prekinuti prijateljstvo s bivšom djevojkom.

David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nije baš bio najosjetljiviji dečko i proveo je dio svog ljetnog odmora u Keniji, odakle je Jecca Craig, a svoju djevojku Kate nije poveo sa sobom. Jednom ju je pokušao povesti, ali, prema izvoru iz St. Andrewsa, Kate je bila umorna od stalnog 'ponižavanja' s njegove strane zbog prijateljstva s bivšom djevojkom.

Ikon Pictures / Pacific coast news / Profimedia 

William, prema Andersenu, nije odgovorio na ultimatum svoje djevojke, ali je poslušao princaHarryja koji je 'upozorio svog tvrdoglavog brata da razmotri Kateine povrijeđene osjećaje'.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naravno, to nije spriječilo Williama da se tog ljeta viđa s Jeccom Craigom jer su oboje bili na nekoliko vjenčanja zajedničkih prijatelja iz njihovog društvenog kruga, iz kojih je Kate bila 'naglašeno isključena'. I tad je njegov otac Charles odlučio jednom zauvijek zaustaviti ovu aferu.

Zak Hussein / Splash / Profimedia 

Naime, Charles je stao na stranu Jecce Craig i navodno rekao svom najstarijem sinu: 'Ne smiješ dopustiti da prolazi kroz to, Williame. To nije fer prema Jecci'.

Danny Lawson / PA Images / Profimedia 

A što je s Kate? Činilo se da nije uznemirena što se nalazi u ljubavnom trokutu, samo je htjela da Jecca Craig na ovaj ili onaj način nestane - a to je Charles na kraju i učinio za nju. Kompliciran početak za Kate i Williama koji danas slove za jedan od najskladnijih parova, barem kad je riječ o kraljevskoj obitelji.ž

Fotografije princa Williama i Kate Middleton pogledajte u galeriji: