OVAKO IZGLEDA SUPRUGA NAŠEG NAJBOGATIJEG MINISTRA: Imaju troje djece, a njihova imovina će vas iznenaditi

Gordan Grlić Radman i supruga Marijana imaju nekretnine, automobile i štednju na kojima bi im mnogi pozavidjeli.

JURICA GALOIĆ/PIXSELL

Ministar vanjskih poslova, Gordan Grlić Radman, rijetko govori o svom privatnom životu pa mnogi ne znaju tko je njegova supruga niti kako izgleda. Ona je samozatajna Marijana, nije poznato otkad su braku, a imaju troje djece - kćeri Martu i Katarinu te sina Antu.

Slaven Branislav Babic/PIXSELL 

Naše kamere su ih ‘ulovile’ na Staru godinu kada su prošetali centrom grada. Ministar je tada nosio plave hlače i sako koje je uskladio s elegantnim, smeđim mokasinkama, dok je njegova supruga izabrala stajling narančastih hlača širokih nogavica i bež sakoa. Look je zaokružila tamnozelenom torbicom luksuznog brenda Saint Laurent, a riječ je o modelu Medium Sunset Chain.

Robert Gašpert 

Kad je Grlić Radman ušao u hrvatsku vladu, ponio je i titulu najbogatijeg ministra. Ima 11 nekretnina, a najskuplja je kuća s okućnicom ukupne površine 1866 metara kvadratnih u Zagrebu vrijedna devet milijuna i 280 tisuća kuna. Dosta nekretnina je stekao darovnim ugovorom, a njegova supruga je vlasnica stana u Baškoj Vodi od sto kvadrata vrijednog milijun i pol kuna. Stekla ga je darovnim ugovorom.

EMICA ELVEDJI/PIXSELL 

U imovinskoj kartici se saznalo da Grlić Radman ima dva BMW-a, jednog vrijednog 380.000 kuna, a drugog 280.000 kuna. Prijavio je i sat IWC vrijedan 30.000 kuna te da ima iznos od milijun i 152 tisuće eura na štednoj knjižici. Tako je ispalo da ministar i supruga imaju imovinu vrijednu oko 28,5 milijuna kuna.

JURICA GALOIĆ/PIXSELL 

Inače, s pozicije najbogatijeg ministra ga je privremeno maknuo Ivan Paladina koji je u ožujku 2022. postao ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine. No s obzirom na to da je Paladina nedavno ‘izletio’ iz Vlade, Grlić Radman sad je ponovno najbogatiji ministar.