'OVIH DANA IZNOVA SAZNAJEM KAKO...': Nakon što se prisjetila očuha koji joj je ušao u krevet, Kosor iznenadila objavom

Nije dugo trebalo da Jadranka Kosor objavi novi status na Twitteru.

Robert Gašpert

Bivša premijerka Jadranka Kosor objavila je novi status na Twitteru.

Ovih dana iznova saznajem kako je neobično puno jalnih, zavidnih i pakosnih ljudi oko nas’, napisala je.


Komentara ispod objave nije nedostajalo.

Bljak, baš Vas briga, idemo dalje, njima je teže, zavist i pakost su teret u želucu...’, poručila je jedna pratiteljica, a Kosor joj je odgovorila: ‘Tako je’.


Inače, Kosor je nedavno predstavila svoju drugu knjigu 'Kraljica'. U njoj je otkrila nepoznate detalje o svom privatnom životu te se, među ostalim, prisjetila očuha kojeg je izbacila iz kuće jer joj je, kad je imala samo 14 godina, ušao u krevet i krenuo je dirati.

Srecko Niketic/PIXSELL 

'Mi smo i nakon toga živjeli vrlo blizu. Ja sam ga kao 14-godišnja djevojčica izbacila iz kuće. Sve sam preselila. Moja mama je zbog toga teško patila, čak se i razboljela. Jako je to teško podnosila jer je to za nju bio krah drugog braka. To je iskustvo o kojem se danas puno govori. Ali, u to vrijeme o seksualnom zlostavljanju nije smjelo govoriti. Ja sam to sve morala zatvoriti u sebe, a onda sam to napisala u knjizi… Ja nažalost nisam mogla ni u svojoj obitelji mogla govoriti. Moja baka koja me odgajala je to strogo zatvorila kao temu. Rasla sam u nekoj vrsti matrijarhata’, ispričala je u RTL Direktu.