MARIJANA PULJAK POZIRALA U SABORU: 'Jedna od najdražih aktivnosti kao zastupnice mi je razgovor s...'

Marijana Puljak se u Saboru družila s maturantima.

Facebook

Saborska zastupnica Marijana Puljak objavila je selfie na kojem pozira s maturantima u Saboru.

'Jedna od najdražih aktivnosti kao zastupnice mi je razgovor s učenicima koji dolaze u posjet Saboru. Ovaj put su to bili maturanti srednje škole iz Biograda na moru. Profesorice kažu da je ovo odlična generacija’, napisala je te dodala:

'Nije bilo puno pitanja za nas zastupnike, ali zato smo mi njih pitali jesu li aktivni u udrugama ili na neki drugi način, gdje namjeravaju nakon srednje škole, planiraju li izlazak na izbore dogodine, vide li se u Saboru…’.


Prije toga su ona i suprug, splitski gradonačelnik Ivica Puljak, bili na košarkaškoj utakmici između Splita i Zadra. Pozirali su na tribinama u splitskoj dvorani, a Marijana je na Facebooku objavila njihovu fotografiju.

Evo me prvi put na utakmici nakon 5-6 godina i… pobjeda!!! Bravo KK Split!!! Zadar je bio opasan cijelu utakmicu, ali smo u zadnju, uz sjajnu atmosferu i podršku s tribina, preokrenuli rezultat. 89:85’, napisala je u opis fotke na kojoj bračni par pozira s osmijesima na licu.


Bračni par Puljak ima troje djece, a oboje su u intervjuu za Story progovorili o svom privatnom životu. Priznali su kako dosad nisu imali nijednu ozbiljniju svađu ni krizu u braku.

Jadran Babić 

Rekao bih da imamo nekoliko osnovnih principa po kojima se vodimo. To su sloboda, poštovanje, povjerenje i ljubav. Zbog odvojenog života nismo ni previše bili zajedno pa i to pridonosi odnosu, ne stignemo se ni posvađati. Kada malo bolje promislim, Marijana i ja se nikada nismo ozbiljno posvađali’, rekao nam je Ivica u srpnju prošle godine.