'VI STE ZVIJERI, LAŽETE KAO PSI': Putinov propagandist zbog sina podivljao u emisiji uživo, nije birao riječi

Ruski voditelj Vladimir Solovjov podivljao je u emisiji uživo i opleo po ukrajinskom dopisniku.

Profimedia

Jedan od najistaknutijih Putinovih propagandista, voditelj Vladimir Solovjov, našao se u središtu skandala. Naime, u svojoj emisiji Puni kontakt burno je reagirao na optužbe koje su iznesene na račun njegovog sina Daniila.

Sve je krenulo nakon što je dopisnik Kyiv Posta, Jason Jay Smart, na Twitteru objavio kako Danil radi kao muški model u Londonu, umjesto da se dobrovoljno prijavi i pridruži ruskoj invaziji na Ukrajinu. Smart je uz objavu dodao i nekoliko fotografija sina Putinovog propagandista.


Licemjerstvo! Danil Solovjov, 21-godišnji sin ruskog propagandista Vladimira, radi kao model u Londonu (to mora biti od maminih gena). Unatoč tome što je Vladimir pozivao na rat protiv Ukrajine, propustio je spomenuti ovog (sina) ili svog starijeg sina koji je izbjegavao vojsku, a koji je također studirao u Ujedinjenom Kraljevstvu’, napisao je na društvenoj mreži.

Odgovor Putinovog propagandista nije trebalo dugo čekati. Podivljao je u emisiji uživo i opleo po ukrajinskom dopisniku.

On je ‘gay‘, a ne Jay. I nije baš pametan, nego je*eno o glup. Zvijeri jedne. Lažete kao psi. Samo vi lajite i dalje. Čak su i neki odvratni ruski mediji prenijeli ovu priču. Odvratni, jeftini propangadisti’, rekao je u eteru Solovjev i dodao da su ga iz ruskih medija koji su objavili priču o Daniilu kasnije nazvali i ispričali mu se.

Vi niste novinari, vi ste zvijeri. Odbio sam njihovu ispriku. Pa mogli su me nazvati i saznati o čemu se točno radi. Svaki njihov urednik ima moj broj. Sve ću vas tužiti’, poručio je.

Profimedia 

Zatim se osvrnuo na svog sina.

Moj sin je studirao u Londonu, ali već nekoliko godina studira u dobroj obrazovnoj ustanovi u Rusiji. Nikada nije sklopio nikakve ugovore s bilo kojom agencijom za modele u Londonu. Čak sam mislio da moj sin ima karijeru za koju nisam znao. Postoji slika nekoga tko nije moj sin’, rekao je i dodao kako njegov sin ‘živi težak život prosječne mlade osobe’ i ‘ne pokušava ništa izbjeći’.