NOVA PLASTIČNA OPERACIJA? Putin održao govor i šokirao izjavama, a pažnju je privuklo njegovo lice

Vladimir Putin održao je govor u Gostinom dvoru u Moskvi, a pažnju je privuklo njegovo lice.

Profimedia

Ruski predsjednik Vladimir Putin (70) danas se obratio naciji i svijetu. Održao je govor u Gostinom dvoru u Moskvi i dočekan je glasnim aplauzom, a pažnju je privuklo njegovo lice.

Profimedia 

Naime, već se neko vrijeme priča da se kontroverzni političar podvrgnuo plastičnim operacijama pomlađivanja i zatezanja lica, a njegov govor samo je potaknuo nova šuškanja o estetskim zahvatima.

Profimedia 

A nije se samo Putin ‘pomladio’, već i njegova navodna ljubavnicaAlina Kabaeva. Bivša gimnastičarka i olimpijska prvakinja nedavno je bila u Sochiju, gdje je otvorila novi centar za gimnastiku.

Profimedia 

Ova 39-godišnjakinja nije željela razgovarati o ratu o Ukrajini, niti je odgovarala ni na kakva pitanja o Putinu, već se obratila isključivo kolegicama gimnastičarkama. Medijima je bila zanimljiva njezina pojava, odnosno lice koje izgleda znatno drukčije nego prije.

Profimedia 

Inače, Putin je u svom govoru, koji je mnoge šokirao, optužio Ukrajinu da je pokrenula rat.

Nijedna zemlja nema toliko vojnih baza kao SAD širom svijeta. Cijeli svijet je pokriven njihovim bazama, imaju ih na stotine’ rekao je među ostalim i dodao kako je Rusija tražila sigurnosna jamstva.

Profimedia 

‘Naše zahtjeve su odbili i bilo je jasno da prijetnja raste. Do veljače prošle godine sve je bilo spremno za vojnu akciju u Donbasu. Kijevski režim je dobio oružje za napad na Donbas i 2014. i 2015. godine. Sve to je bilo kontra dokumenata koje je prihvatilo Vijeće sigurnosti UN-a. Želim ponoviti - oni su počeli rat, a mi smo koristili silu da ga spriječimo’, poručio je.