ZBOG NJE JE JAVNO PRIZNAO PRELJUB: Osvanule stare fotografije Željka Keruma i njegove 24 godine mlađe supruge

Željko i Fani Kerum uživali su 2016. godine na skijalištu u Austriji.

MIROSLAV LELAS/PIXSELL

Osvanule su osam godina stare fotografije bivšeg splitskog gradonačelnikaŽeljka Keruma i njegove supruge Fani. Par je počekom 2016. snimljen na poznatom austrijskom skijalištu Nassfeld. Bili su odlično raspoloženi i pozirali su zagrljeni.

Tomislav Miletić/PIXSELL 

Mnogi se sjećaju kad je Kerum 2009. šokirao domaću javnost i priznao da je već nekoliko godina u vezi s 24 godine mlađom Fani Horvat iako je tada još uvijek bio u braku s Ankicom Kerum.

S Fani se krenuo viđati još 2004., a kad je u emisiji na TV Dalmaciji progovorio o njihovoj vezi, Fani je već bila trudna četiri mjeseca. Bio je to prvi put da je političar na televiziji priznao preljub.

Facebook 

'Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete', rekao je Kerum i svojim riječima šokirao sve prisutne i gledatelje.

On i Fani vjenčali su se 2013. u Rimu. Prvog sina Franu dobili su u ožujku 2010., a kasnije su dobili i sina Zvonimira te kćer Eleonoru. Supružnici danas žive na splitskim Mejama u luksuznoj vili, a ponekad ih se može vidjeti zajedno u javnosti.