Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum javio se na Facebooku nakon dugo vremena.

Dragi prijatelji dobar dan! Evo pišem nakon dugo vrimena. Pročitao sam izjavu ravnatelja Park šume Marjan u kojoj kaže da neće dati dozvolu da se popravi toalet na Benama, jer je to kao povezano sa Željkom Kerumom. Ishitrena, nepromišljena izjava, a nadasve glupa iz više razloga. Radi se o jedinom toaletu u cijeloj Park šumi Marjan, u kojem svi građani vrše nuždu, bez obzira jesu li gosti restorana ili prolaznici ili rekreativci. Popravak je nužan i nepametno je od ravnatelja da preko pozicije moći onemogućuje popravak separatora. Nitko nije kriv, niti je itko htio ni želio da separator pukne. Kvarovi se događaju. Ispričavam se na smetnji i zdravi i veseli bili. Vaš Kerum’, napisao je.

Njegov život oduvijek je pod povećalom javnosti, a posebno su se pratili njegovi ljubavni skandali. Mnogi se sjećaju kad je 2009. šokirao domaću javnost i priznao da je već nekoliko godina u vezi s 24 godine mlađom Fani Horvat iako je tada još uvijek bio u braku s Ankicom Kerum.

Željko i Fani Kerum imaju troje djece
Ivo Cagalj/PIXSELL 

S Fani se krenuo viđati još 2004. godine, a kada je u emisiji na TV Dalmaciji progovorio o njihovoj vezi, Fani je već bila trudna četiri mjeseca. Bio je to prvi put da je političar na televiziji priznao preljub.

Željko Kerum bio je splitski gradonačelnik
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

'Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete', rekao je Kerum i svojim riječima šokirao sve prisutne i gledatelje.

Fani i Željko Kerum imaju troje djece
MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

Fani i Željko su prvog sina Franu dobili u ožujku 2010, a kasnije su dobili i sina Zvonimira te kćer Eleonoru. Vjenčali su se 2013. u Rimu. Iz prvog braka Kerum ima još dvoje djece - kćer Nevu i sina Joška. Fani i Kerum danas žive na splitskim Mejama u luksuznoj vili, a ponekad ih se može vidjeti zajedno u javnosti.