Najstarija kći Donalda Trumpa, Ivanka Trump, na društvenim mrežama posvetila je objavu svojoj pokojnoj majci Ivani koja bi danas slavila 74. rođendan. Objavila je nekoliko njezinih fotografija, kao i onih na kojima poziraju zajedno.

Ivanka Trump je kći Ivane i Donalda Trumpa
Profimedia 

Danas bi mojoj mami bio 74. rođendan. Bila je najduhovitija, najpametnija i najglamuroznija žena koju sam poznavala. Živjela je svaku minutu svog života apsolutno punim plućima. Nedostaje mi radost koju je donijela u naše živote i u živote tolikih ljudi. Sretan rođendan, mama. Volim te i nedostaješ mi svaki dan’, napisala je.

Ivana Trump preminula je 14. srpnja prošle godine u svom domu u New Yorku. U besvjesnom stanu pronašli su je na dnu stepenica njezine kuće na Manhattanu, samo nekoliko sati prije nego što je trebala otići kod frizera.

Ivana Trump preminula je 2022. godine
Profimedia 

Isprva se pretpostavljalo da je umrla zbog srčanog zastoja te da je zbog toga pala niz stepenice, no onda je stigao i službeni nalaz obdukcije. Ivana Trump preminula je zbog pada niz stepenice. Nikakvog srčanog zastoja nije bilo. Kada je preminula, njezina kći Ivanka bila je shrvana te se oglasila na društvenim mrežama.

Ivanka i Ivana Trump su bile jako povezane
Profimedia 

'Srce mi je slomljeno zbog smrti moje majke. Mama je bila briljantna, šarmantna, strastvena i opako duhovita. U svakom je svom djelovanju pokazala snagu, upornost i odlučnost. Živjela je život punim plućima - nikad nije propuštala priliku za smijeh i ples. Zauvijek će mi nedostajati i zauvijek ću čuvati sjećanje na nju u našim srcima', napisala je tada.