Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MARTINA DALIĆ SNIMLJENA U ODLIČNOM RASPOLOŽENJU: Ona i muž imaju ogromne plaće, a ovo su njihovi najdraži rituali

Martina Dalić sudjelovala je na panelu '30 godina financijske samostalnosti - od monetarne nezavisnosti do eurozone'.

 Martina Dalić na konferenciji Poslovnog dnevnika Izvor: Neva Zganec/PIXSELL

Predsjednica Uprave Podravke, Martina Dalić, pojavila se na konferenciji Poslovnog dnevnika ‘Zagreb - bankarsko i financijsko središte’. U poznatom zagrebačkom hotelu sudjelovala je na panelu ‘30 godina financijske samostalnosti - od monetarne nezavisnosti do eurozone’.

 Zdravko Marić, Slavko Linić, Boris Lalovac i Martina Dalić na konferenciji Poslovnog dnevnika Izvor: Neva Zganec/PIXSELL

Bila je odlično raspoložena, a s njom su na panelu bili i bivši hrvatski ministri Zdravko Marić, Slavko Linić i Boris Lalovac.

 Martina Dalić na konferenciji Poslovnog dnevnika Izvor: Neva Zganec/PIXSELL

Podsjetimo, Martina Dalić nekad je 'žarila i palila' hrvatskom političkom scenom, nakratko je 'pala' zbog afere Borg, no brzo se uzdigla i počela rukovoditi Podravkom. Osim u poslu, ide joj i u ljubavi. Bivša ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta uspješno održava svoj privatni život te je godinama u braku s Nikom Dalićem.

 Martina Dalić i Niko Dalić jedan su od najmoćnijih parova Hrvatske Izvor: MATIJA HABLJAK/PIXSELL

On je imenovan članom Uprave Ine u veljači 2011. godine. Član je mnogobrojnih stručnih udruga i društava te je objavio nekoliko radova. Od 2005. do 2009. bio je predsjednik Hrvatskog geološkog društva. Od prosinca 2014. Dalić je dopredsjednik za geologiju u HUNIG-u.

 Martina Dalić i Niko Dalić jedan su od najmoćnijih parova Hrvatske Izvor: ZELJKO LUKUNIC/PIXSELL

Kad je riječ o njihovom privatnom životu, supružnici su zajedno 30-ak godina te imaju dva sina. Njihovi najdraži rituali su odlazak u centar grada na kavu te šetnja gradom.

 Martina Dalić i Niko Dalić jedan su od najmoćnijih parova Hrvatske Izvor: Dražen Kokorić

Što se tiče njihovih plaća, od njih bi vam se moglo zavrtjeti u glavi. Naime, Nacional je 2021. objavio članak pod nazivom 'Kako je Plenković Martinu i Niku Dalića promovirao u najmoćniji bračni par u Hrvatskoj čije plaće dosežu 200 tisuća kuna mjesečno', u kojem piše kako plaće supružnika u bruto iznosu dosežu 200 tisuća kuna, ne računajući bonuse.

Povezane Vijesti