'VIDI SE OD KOGA SI NASLIJEDILA LJEPOTU': Žena milijunaša pozirala s majkom, pratitelji misle da su blizanke

Linda Andrade objavila je fotografiju na kojoj pozira s majkom.

Instagram

Supruga bogatog meksičkog poduzetnika Rickyja Andradea, 24-godišnja Linda Andrade, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s majkom.

Sretan rođendan mojoj predivnoj kraljici’, napisala je u opis objave.

Pratitelji su pohvalili njezinu majku.

Izgleda prekrasno’, ‘Vidi se od koga si naslijedila ljepotu’, ‘Vrlo mlada mama’, 'Wow, blizanke', pisali su u komentarima.

Instagram 

Iako je sad u dobrim odnosima s majkom, Daily Star ranije je pisao kako je Lindina obitelj izrazila zabrinutost zbog njezinog načina života. Naime, ova kućanica iz Dubaija odustala je od liječničke karijere kako bi se udala s 19 godina, što je za njih kontroverzan izbor.

Instagram 

'Moj tata želi da učinim nešto sa svojim životom. Oduvijek je želio da budem liječnica i to je bio i moj san. No, trenutno sam usredotočena na svoj brak. Potrebno je puno povjerenja u vezi da biste odustali od svojih snova i odrekli se svega kako bi se brinuli za muškarca', rekla je Linda.

Instagram 

Njezin suprug Ricky je vlasnik Market Masters Academyja, gdje obučava ambiciozne poduzetnike kako bi im pomogao u napredovanju u karijeri. Navodno zarađuje oko 125.000 funti mjesečno (142.000 eura) i redovito svojoj ženi daje džeparac.