ŽENA KOJA JE UNIŠTILA MUSKOVU PRVU ŽENU: Nakon 2 braka s milijarderom, ljubi 'klinca' koji joj izgleda kao sin

Bivša supruga Elona Muska, Talulah Riley, od 2021. je u vezi s glumcem Thomasom Brodiejem Sangsterom.

Profimedia

Bivša supruga Elona Muska, Talulah Riley, od 2021. je u vezi s glumcem Thomasom Brodiejem Sangsterom.

Riječ je o drugoj supruzi jednog od najbogatijih ljudi na svijetu zbog koje je ostavio prvu suprugu Justine s kojom je dobio ukupno petero djece.

Profimedia 

'U kasno proljeće 2008. godine moj suprug Elon Musk zatražio je razvod nakon osam godina braka i petero djece. Šest tjedana kasnije, poslao mi je poruku da se zaručio s prelijepom britanskom glumicom Talulah Riley koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Angeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u klišej', rekla je Justine svojevremeno.

Iako su se upoznali dok je Elon još uvijek bio student i bez obzira na to što je s njime prošla teške početke, izjavila je da je bila njegova 'starter supruga' koju je zamijenio 'novim modelom' kada mu je život postao luksuzniji. Također, nakon razvoda ju je prevario te je ostavio bez lipe.

Profimedia 

S Talulah se vjenčao dva puta, no oba pokušaja su propala. Glumica i spisateljica danas ima 37 godina, a njen sadašnji partner pet manje, no i dalje izgleda kao dječak, zbog čega je njihova veza i došla pod povećalo javnosti, jer neki kažu da izgledaju kao majka i sin.

Par je zajedno radio na jednom projektu, a debi kao par imali su u ožujku 2022. godine.

Par nerado govori o detaljima svoje romanse, no više se ne skrivaju u javnosti pa se čini kako je glumica doista sretna i zadovoljna. Bivšem suprugu uzela je 16 milijardi dolara nakon razvoda. Više fotografija glumice sa svojim partnerima pogledajte u galeriji.

Profimedia Talulah Riley i Thomas Brodie Sangster