Saborski zastupnik Mosta, Marin Miletić, na društvenim mrežama je objavio fotografiju svog oca koji je osvojio turnir u trešeti.

'Ima posebna priča o mojoj radničkoj obitelji. Mnogi me pitaju zašto sam tako osjetljiv na radnike, na probleme malog čovjeka, na naše poljoprivrednike, pčelare, ribare. Pa zato jer i sam i sam dijete radničke obitelji. Nisam imao bogatu tatu i mamu da me šalju u neke privatne škole, nisam imao roditelje koji bi me slali na jezike i na dodatne aktivnosti. Tata ima osnovnu školu kao i majka. Zanimljivo, troje djece neškolovanih roditelja, a brat mi je doktor znanosti koji promišlja etiku umjetne inteligencije, sestra mi je vrhunski anesteziolog, jedino sam ja samo završio faks i propali doktorand. Roditelji su sa osamnaest godina otišli u Belgiju raditi, tata na građevinu, majka u ugostiteljstvo... nakon nekih petnaest, šesnaest godina su zaradili novac da si kupe teren i izgrade kuću na Kastvu. Majka me začela u Belgiji, ali su odlučili vratiti se u Hrvatsku, u Kastav i tu me roditi', napisao je.

'Ćaća mi je dao ono što je mogao. Ono što mi nije mogao pružiti, nije mi mogao ni dati. U svim dimenzijama. To sam shvatio već dosta rano. Sam sam radio treći i četvrti razred. Čim sam maturirao, ribario sam na koči da bih si kupio željeni renault 19 16V. Od ćaće sam naslijedio radišnost i borbu. Mnogi kažu i snalažljivost. Radio sam tako svašta; na građevini, kao konobar... tijekom faksa volontirao nekih četiri, pet sati dnevno na radiju i učio se novinarstvu. Onda čim sam diplomirao na Filozofsko-teološkom počeo raditi u školi, a paralerno i na radijima i kao kolumnist. Sve što imam, sam sam se za to izborio, sam sam to stvorio. I zato je meni tako blizak mali čovjek. Jer sam i ja takav. Jedan od vas', dodao je.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Facebook 

'A Ćaća iz Stankovaca, tvrde loze. Sin Crnog Marka, bogobojaznog i vrijednog seljaka koji je panjeve vadio po poljima, u dodatnom poslu, da bi nakon rata u kojem se borio protiv nacista prehranio s tvrdim kruhom svoju obitelj. Geni kameni su to. I oni su utkani u moje biće. Ja sam se rodio u mojoj Rijeci, koju volim najviše. Na Kvarneru gdje je komadić raja. I tu sam proveo svoju mladost, tu sam završio gimnaziju i fakultet. Tu sam osnovao svoju obitelj. Tu sam se dao kao učitelj mladima, tu sam stvarao. Da bi me iz moje Rijeke i Istre, ljudi Kvarnera poslali u Sabor da budem njihov glas. I to sam radio i živio s potpunim predanjem cijeli mandat. Nošen strašću i istinom. To ću nastaviti raditi i u novom sazivu Hrvatskog sabora. A Ćaća? Ćaća gleda i ponosan. Kako i ne bi bio. 78 godina, kopa vrt, sadi zdravu hranu i pobjeđuje na turniru od 46 parova u trešeti! Bravo, Tata!', zaključio je.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Instagram 

Miletić je poznat po tome da na društvenim mrežama komentira aktualnosti i dijeli trenutke iz privatnog života. Što se tiče njegovog ljubavnog života, političar je već neko vrijeme u vezi s glumicom Kristinom Krepelom.