Saborski zastupnik Mosta, Marin Miletić, na društvenim mrežama je objavio fotografiju na kojoj pozira u moru.

Lagano kupanje, treniranje, molitva i čekanje izbora. Dao sam sve od sebe četiri godine. Radio i svoj rad prezentirao u Hrvatskom saboru i preko svojih mreža, imate i na mom webu sve detaljno. Nisam se štedio nimalo, niti sam ikada kalkulirao. Išao sam za srcem od prvog dana, na glavu. Na Instagramu vam puštam u highlightsima kratke "pričice" od 58 sekundi kroz koje vas podsjećam što sam ja to sve napravio tijekom mandata. Puno je toga, bez lažne skromnosti. A tek će biti jer će mi nakon izbora odgovornost biti puno veća, jer ćete mi vi, narod, dati tu odgovornost u ruke da se i dalje borim za one ideale u koje i vi vjerujete: obitelj, slobodu i sigurnost, više sporta, rekreacije i zdrave hrane’, napisao je.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Facebook 

Do izbora? Ja samo lagano. Kavice s ljudima, pokoja čaša vina i baš - laganini. Treniranje, kupanje, molitva, euharistija i da mi se ahilova oporavi pa da se vratim basketu i trčanju. Nemam nikakve potrebe u manje od mjesec dana uvjeravati ljude u bilo što. Narod dobro zna tko sam ja, što sam radio, kako živim i za što sam spreman i umrijeti. Nema predaje niti prodaje. Jedva čekam izbore! Hrvatska, ljubavi naša’, dodao je.

Marin Miletić je saborski zastupnik Mosta
Instagram 

Miletić je poznat po tome da na društvenim mrežama komentira aktualnosti i dijeli trenutke iz privatnog života. Što se tiče njegovog ljubavnog života, političar je u vezi s glumicom Kristinom Krepelom.