Bivši ministar znanosti i obrazovanja, liječnik i sveučilišni profesor Dragan Primorac, u braku je više od 20 godina.

Tko je supruga Dragana Primorca?

Ona je Jadranka Primorac. Odrasla je u Jaski, gradiću 30-ak km udaljenom od Zagreba. Tamo je završila osnovnu školu, a srednju školu, potom i Ekonomski fakultet završila je u Zagrebu.

Dragan i Jadranka Primorac imaju dvije kćeri
Tomislav Miletic/PIXSELL 

Nakon završenog Ekonomskog fakulteta zaposlila se u Ministarstvu vanjskih poslova i postala hrvatska diplomatkinja. Kasnije se posvetila zdravstvu i zdravstvenom turizmu. A evo kako je upoznala supruga.

Dragan i Jadranka Primorac imaju dvije kćeri
Instagram 

'Dragana sam upoznala u Ministarstvu vanjskih poslova. Upoznao nas je njegov prijatelj, a moj tadašnji kolega. Sjećam se, bio je uporan i ustrajan. Ja sam tada tek počela raditi, bila sam pripravnica, nisu me zanimale veze, nisam imala vremena, trebalo se dokazati da bi se zadržao posao', rekla je za Jutarnji list.

Dragan i Jadranka Primorac imaju dvije kćeri
Davorin Visnjic/PIXSELL 

'No, on je bio uporan, dolazio je iz Splita sve češće i češće u Zagreb. I tako sam, eto, pristala na tu prvu kavu koja je bila na Zrinjevcu, u Lenuciju, preko puta Ministarstva. Imao je zanimljivu životnu priču, zaintrigirao me, dijelili smo iste životne vrijednosti. Bila je to veza na daljinu jedno vrijeme, potom je slijedilo upoznavanje s obitelji, kratak odlazak u Ameriku, brak', dodala je. 

Supružnici su dobili dvije kćeri - Laru i Mateu.