Već i ptice na granama znaju da prinčevi William i Harrynisu u najboljim odnosima, a sad je procurila informacija bi se posvađana braća mogla pomiriti, ali da će Meghan Markle imati zadnju riječ u tome.

Meghan Markle je supruga princa Harryja
Amy Katz / Zuma Press / Profimedia 

To smatra kraljevski stručnjak, koji vjeruje da bi prinčevi konačno mogli okončati 'jedan od najgorih javnih kraljevskih razdora ikad', ali samo ako je Meghan uključena, piše Mirror.

Princ William i princ Harry su sinovi kralja Charlesa III. i pokojne princeze Diane
Tolga AKMEN / AFP / Profimedia 

Iako je ranije objavljeno da su William i njegova supruga Kate Middleton pozvali Harryja i Meghan da dovedu svoju djecu, princa Archieja i princezu Lilibet u posjet Velikoj Britaniji, vjeruje se da će Meghan biti ta koja će donijeti posljednju odluku po tom pitanju.

Princ William, Kate Middleton, Meghan Markle i princ Harry su članovi britanske kraljevske obitelji
Splash News / Splash / Profimedia 

'Meghan ima zadnju riječ. Nema sumnje da Harry želi poručiti da je vrlo odan obiteljski čovjek i da će staviti djecu iznad svega. Baš kao i William. Ako Meghan ne želi doći, neće je se moći prisiliti. Malo je vjerojatno da će Harry doći s djecom bez Meghan. To bi poslalo poruku da postoji podjela u braku. Nema apsolutno nikakve šanse da se to dogodi', rekao je kraljevski stručnjak Richard Fitzwilliams.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nedavno je procurila informacija da je Harry pod pritiskom svoje supruge Meghan da se pomiri s obitelji, no iz komercijalnih razloga, tvrdi kraljevski stručnjak.

'Harry je pod pritiskom da održi nekakav odnos sa svojom obitelji, makar samo radi zarade. Harry još uvijek ima nejasne nade da će mu biti oprošteno i da će mu negdje biti ponuđena manja uloga', otkrio je Tom Quinn za The Mirror.

Fotografije princa Harryja i Meghan Markle pogledajte u galeriji:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Princ Harry i Meghan Markle