Meghan Markle nedavno je pokrenula lifestyle brend American Riviera Orchard koji će prodavati hrpu stvari, od kozmetike do kućanskih potrepština. Očekuje se da će vojvotkinja od Sussexazaraditi milijune dolara, a kraljevski stručnjak Tom Quinn tvrdi da se to palači ne sviđa.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Palača je odustala od mišljenja da će se Meghan i Harry pritajiti i ponašati kako treba. Novi brend neće biti iznenađenje, a razgovarao sam s ljudima koji su iznenađeni da se ovako nešto nije dogodilo ranije. Meghan je iskalkulirala da misterij oko zdravlja Kate Middleton i bolest kralja Charlesa znače da se kraljevskoj obitelji posvećuje više pozornosti nego inače i da bi ona mogla imati koristi od te pažnje', rekao je među ostalim za The Mirror.

Meghan Markle je supruga princa Harryja
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nedavno je procurila informacija da je princ Harry pod pritiskom svoje supruge Meghan da se pomiri s obitelji, no iz komercijalnih razloga, tvrdi kraljevski stručnjak.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Harry je pod pritiskom da održi nekakav odnos sa svojom obitelji, makar samo radi zarade. Harry još uvijek ima nejasne nade da će mu biti oprošteno i da će mu negdje biti ponuđena manja uloga', otkrio je Tom Quinn za The Mirror.

Fotografije princa Harryja i Meghan Markle pogledajte u galeriji:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Princ Harry i Meghan Markle