Princ Harry navodno sad jako žali jer se njegov odnos s bratovom suprugom Kate Middleton pogoršao, tvrdi kraljevski stručnjak, piše The Mirror.

Princ William, Kate Middleton, Meghan Markle i princ Harry su članovi britanske kraljevske obitelji
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia 

Vojvoda od Sussexa i princeza od Walesa u prošlosti su imali blizak odnos, a onda je sve krenulo nizbrdo kad su Harry i Meghan napustili Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi živjeli u SAD-u i nakon što su otkrili niz privatnih obiteljskih informacija u intervjuima, Netflixovom dokumentarcu i njegovim memoarima.

Princ William, Kate Middleton, Meghan Markle i princ Harry su članovi britanske kraljevske obitelji
Splash News / Splash / Profimedia 

'Kate je Harryju bila poput sestre koju nikad nije imao i vjerojatno sad jako žali zbog toga što se njegov odnos s njom i Williamom tako spektakularno narušio', rekao je kraljevski stručnjak Duncan Larcombe.

Kate Middleton, Meghan Markle i princ Harry su članovi kraljevske obitelji
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Harry i Meghan navodno nisu znali za dijagnozu princeze od Walesa koja je nedavno otkrila da ima rak. Očekuje se da će vojvoda od Sussexa posjetiti Veliku Britaniju u svibnju i tijekom svog putovanja potrudit će se vidjeti svog brata Williama.

Princ William i princ Harry nisu u najboljim odnosima
Kirsty Wigglesworth / AFP / Profimedia 

'Princ Harry učinit će sve što može da pridobije svog brata, princa Williama, na svom putovanju u Englesku, ali zna da za to treba vremena. Učinit će sve što može da svom bratu da do znanja da je uz njega i da popravi taj odnos. Zna da neće biti lako. Ne želi ništa više, nego da se vrate na svoj stari odnos. On zna da će trebati vremena i Harry je spreman baciti se na posao jer je odlučan vratiti svoju obitelj i pokazati joj podršku', otkrio je nedavno izvor za The Mirror.