Dodikov ministar Staša Košarac nekoć je punio medijske stupce zbog svog burnog ljubavnog života.

Tko je Staša Košarac?

Rođen je 19. ožujka 1975. i ima 49 godina. U prosincu 2019. imenovan je za ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH. Što se tiče njegovog privatnog života, u listopadu 2021. oženio je 17 godina mlađu Aleksandru Ivković, a to mu je treći brak.

Staša Košarac je 2021. oženio 17 godina mlađu Aleksandru Ivković
Instagram 

Košarac je prije nekoliko godina bio glavna zvijezda regionalnih medija, kad ga je njegova bivša supruga, novinarka RTRS-a Sanja Košarac, na Facebooku optužila da ju je varao sa 17 godina mlađom ženom te je objavila njihove fotografije.

Staša Košarac je ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH
Armin Durgut/PIXSELL 

Danas je ministar Košarac krenuo na posao. Ponovno. Jučer je ponovo pokušao biti 'uzoran' otac i suprug. U međuvremenu je pokušavao biti ljubavnik. Od sutra će ga pamtiti kao nekoga kome je Bog dao gotovo sve, a đavo uzeo i više od toga. Prije dvije godine, barem prema mojim saznanjima, ministar Košarac našao je ljubavnicu. Mlađahnu, rođenu 17 godina poslije njega, Aleksandru Ivković. O agoniji koju smo moja djeca, moja obitelj i ja, prošli u namjeri da to prebrodimo, neću pisati. Ministar Košarac, njegova obitelj, Aleksandra Ivković i njena obitelj - mojoj djeci, obitelji i meni, pokušali su napraviti mnogo toga. To je tek za pisanje. Ali, na drugom mjestu’, napisala je među ostalim.

Stašu Košarca bivša žena optužila je za preljub
Facebook 

‘Ta 'moralna vertikala' i 'muškarčina', ministar Košarac - nakon što s Aleksandrom i cijelom svitom, nije uspio da me uvjeri da sam luda (doslovno) i da je to samo njegova suradnica, pobjegao je od djece i mene u očevu kuću, pod izgovorom da mora čuvati ono što je gradio. Nas, moju djecu i mene, čuvao je Bog. Slava Mu! Nakon što, također, nisu uspjeli u namjeri da ja podnesem zahtjev za razvod braka – uslijedio je ‘viteški’ potez. Ministar Košarac podnio je zahtjev za razvod, a ja sam za to saznala nakon poziva radnika iz Centra za socijalni rad. Napominjem - sve vrijeme, do tog 2. rujna 2020. i poziva iz Centra, ministar Košarac igrao je ulogu 'savršenog' oca i supruga, ali samo sa kasindolske adrese. Sve vrijeme negirajući da ima ljubavnicu. I to je 'poštenom' ministru bilo malo. Umjesto sporazumnog razvoda, koji sam iskreno očekivala, dobila sam plavu kuvertu u kojoj me, podsjećam bez ikakve prethodne najave i obrazloženja, ministar Košarac tuži’, dodala je.