Davor Bernardić jedan je od najpoznatijih hrvatskih političara, no znate li koliko je on visok? Odgovor bi vas mogao iznenaditi.

Davor Bernardić je poznati hrvatski političar
Story press 

Naime, visok je 195 centimetara i time je viši od hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića. Naime, Milanović je visok 189, a Plenković 191 centimetar. Ipak, Bernardić je niži od Peđe Grbina koji je visok čak 210 centimetara.

Peđa Grbin i Davor Bernardić su poznati hrvatski političari
Jurica Galoic/PIXSELL 

Kad je u pitanju njegov privatni život, Bernardić iza sebe ima brak sa samozatajnom Irenom s kojom se vjenčao 2011. godine. Političar je u listopadu 2019. službenim priopćenjem potvrdio da se razvodi nakon osam godina braka.

Davor Bernardić i Irena Bernardić razveli su se 2019. godine
Dalibor Urukalovic/PIXSELL 

'Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete', poručio je tad.