Meghan Markle i Kate Middleton godinama nisu u najboljim odnosima, a sad je procurila informacija da Meghan zamjera šogorici jednu stvar i smatra da bi joj se trebala ispričati.

Kate Middleton i Meghan Markle su supruge prinčeva Williama i Harryja
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Megan se ne osjeća krivom zbog Kate, jer smatra da je Kate trebala biti jedina osoba u kraljevskoj obitelji koja će je poduprijeti u svakoj poteškoći. Meghan je znala da je Kate autsajder pa jednostavno nije mogla razumjeti zašto Kate uvijek vuče kraljevsku liniju umjesto da podržava nju, drugu autsajderku’, rekao je kraljevski stručnjak Tom Quinn za The Mirror.

Kate Middleton, Meghan Markle i princ Harry su članovi kraljevske obitelji
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kateina dijagnoza raka bila je pravi šok za Meghan, ali ona ne vidi način da popravi odnos, jednostavno zato što je postao toliko otrovan. Također, ne želi da ljudi govore da se pokušava pomiriti s Kate samo zato što je ona bolesna. Meghan i dalje smatra da je Kate pogriješila i da bi se trebala ispričati prije nego pokušaju izgraditi mostove’, dodao je.

Kate Middleton i Meghan Markle su supruge prinčeva Williama i Harryja
Paul Marriott / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsjetimo, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle navodno su saznali za Kateinu dijagnozu u isto vrijeme kad i ostatak svijeta, što potvrđuje koliko je njihov odnos narušen.