Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić (33) nedavno se našla u fokusu javnosti nakon što je podržala Severinu, koju je srpska policija privela na razgovor prilikom prelaska granice zbog 'spornih izjava' koje je davala u javnosti.

Severina je poznata hrvatska pjevačica
Instagram 

'Severina je još jednom dokazala svoju hrabrost i nepokolebljivost u stavovima koji su ispravni, jasni i čvrsti. Pozivam sve građane Srbije i regije, koji cijene istinu, pravdu i slobodu, da 2025. godinu dočekaju u Sarajevu, zajedno s nama i Severinom. Dobro nam došla Seve i dobro nam došli dragi ljudi!', napisala je na Instagramu, a Severina je podijelila njezinu objavu.

Gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić podržala Severinu
Instagram 

Tko je suprug Benjamine Karić?

Ova političarka je udana, a njezin suprug je kardiokirurg Alen Karić. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i imaju sina Natana.

Benjamina Karić s mužem
Instagram 

'Najljepši životni dar mi je obitelj i rođenje sina. Moj odnos sa suprugom ispunjen je ljubavlju, međusobnom pažnjom i poštovanjem. Dijelimo brigu o djetetu i na smjenu ustajemo noću kad zaplače. Natan je beba kakvu bi svatko poželio. Roditeljstvo zahtijeva mnogo truda, strpljenja i neprospavanih noći, ali sve to se zaboravi kada dobijete jedan osmijeh', ispričala je Benjamina 2021. za Gloriju.

Benjamina Karić s mužem i sinom
Instagram 

'Majčinstvo me nije previše promijenilo, ostala sam ista osoba kakva sam bila i prije porođaja, zadržala sam sličan stil života i obaveze. Međutim, najdraži dio dana je kada se igram s Natanom, kad on guguće i kada nam se pridruži Alen', dodala je.

Benjamina Karić s mužem
Armin Durgut/PIXSELL 

Karić je postala gradonačelnica Sarajeva na 30. rođendan u travnju 2021. godine.