Saborska zastupnica Sanja Radolović još jednom je oduševila svojim outfitom. Za novu raspravu u sabornici odjenula je dugu šarenu haljinu koju je uskladila s crnim štiklama i naušnicama, a plavu kosu jednostavno je raspustila.

Sanja Radolović je saborska zastupnica
Patrik Macek/PIXSELL 

Tko je Sanja Radolović?

Ova političarka rođena je 7. studenog 1987. u Puli. Završila je Fakultet ekonomije i turizma Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli (VSS - magistra ekonomije; doktorat u području društvenih znanosti - polje ekonomije), piše na stranicama Hrvatskog sabora.

Sanja Radolović je saborska zastupnica
Srecko Niketic/PIXSELL 

Potpredsjednica SDP Pule, saborska zastupnica, dr. sc. ekonomije, voditeljica Službe Sveučilišta za EU - sve je to postigla Sanja Radolović u svojih 35 godina. Na njezinoj službenoj web stranici, uz obrazovanje i iskustvo, postojala je rubrika o njoj u kojoj je otkrila pojedinosti iz svog privatnog života, pisao je RTL.hr.

Sanja Radolović je saborska zastupnica
Patrik Macek/PIXSELL 

Dvije velike ljubavi su mi ples i putovanja, u kojima istinski uživam. Međutim, za njih nemam onoliko vremena koliko bih htjela. Posebice, jer sam,u pauzi između posla na Sveučilištu i aktivnog bavljenja politikom, tijekom radnog tjedna u ulozi taksi službe svom sinu Samuelu kojeg razvozim po izvanškolskim aktivnostima’, stajalo je na njezinoj službenoj stranici.