Predsjednik SDP-a, Peđa Grbin (44), rijetko govori o svom privatnom životu, no poznato je da je njegova supruga plavokosa Altana Ati Hodžić koja je medicinska sestra i radi na Rebru u Zagrebu.

Peđa Grbin i Altana Ati Hodžić u braku su od 2017.
Dusko Marusic/PIXSELL 

Ona je mlađa od njega 10 godina, a prvi put su zajedno viđeni u kolovozu 2016. na odmoru, kad su bezbrižno šetali držeći se za ruke. Vjenčali su se godinu dana kasnije u tajnosti u pulskoj Gradskoj vijećnici nakon dvije godine veze, bez medijske pompe.

U listopadu prošle godine proslavili su godišnjicu braka, a političar je tad objavio njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju nasmijani.

'Svaki dan koji dijelimo je ljepši od prethodnog. Sretna nam godišnjica braka!', napisao je.

Supružnici su u lipnju 2021. dobili sinaViktora. Iako ne govori o privatnom životu, Grbin je jednom prekršio to pravilo prije rođenja sina.

'Postat ćemo roditelji, da, nije to tajna, ali nije ni nešto što smo željeli razglasiti svima javno jer je riječ o privatnoj stvari. Supruzi i meni ova je sretna vijest dragocjena i presretni smo', rekao je u veljači 2021. za Jutarnji list.

Peđa Grbina sa suprugom Altanom i sinom Viktorom
Facebook 

Njegova supruga Altana završila je trogodišnji fakultet za medicinske sestre u Srbiji u Kragujevcu. Dosad je radila u pulskoj Općoj bolnici i nakon toga na Odjelu za neurologiju i gastroenterologiju KBC-a Zagreb, a bavila se i znanstvenim radom.

Peđa Grbin i Altana Ati Hodžić u braku su od 2017.
Dusko Marusic/PIXSELL 

Jedna je od koautorica članka 'Sastav tijela i potrošnja energije u mirovanju kod oboljelih od IBD bolesti koji primaju biološku terapiju', koji je 2020. objavljen u akademskom časopisu 'Journal of Crohn's and Colitis'.