Bivša premijerka Jadranka Kosor posljednjih dana na Twitteru objavljuje fotografije iz mladosti koje skuplja za svoju novu knjigu, a sad je pokazala kako je izgledala kao djevojčica.

'Gotovo slaganje starih slikica za novu knjigicu. Davna, dijete. Sa sidrom i podočnjacima zauvijek..', napisala je.


A prije nego što je podijelila fotografiju iz mladosti, objavila je selfie na kojem pozira sa šeširom i sunčanim naočalama.

Vrijeme za šeširiće. Zaštita od sunca i obećanja!’, poručila je.


Inače, Kosor je krajem prošlog mjeseca bila glavna tema u državi nakon što je dogurala do polufinala showa ‘Masked Singer’. Tad je otkrila kako je došlo do njezinog pristanka na sudjelovanje u showu.

Jadranka Kosor natjecala se u showu 'Masked Singer'
RTL/screenshot 

Nazvao me producent, suptilno me navodio korak po korak, uporno i pametno, želio je doći do cilja - da bivša premijerka nastupi. Pa sam rekla 'ne', onda se dvoumila, upadala u krize razmišljanja što i kako, imala dvojbe hoće li mi se svi smijati. Pristala sam jer smo došli do pitanja: 'Kad biste pristali, što biste željeli biti?'. Ispalila sam da sam od djetinjstva željela biti kraljica. Rekao je: 'Pa dobro, možemo to’. Dogovorili smo se sa Zigmanom, kojem čestitam na fantastičnoj izvedbi kostima s krunom, da želim nacrt, vidjeti kako će to izgledati i da ću tada konačno odlučiti. Skica je bila fantastična i to je bilo moje konačno 'da'’, ispričala je za RTL Direkt.