Saborski zastupnik Damir Habijan na Facebooku je opleo po predsjednikuZoranu Milanoviću.

Damir Habijan jedan je od najzgodnijih domaćih političara
VJERAN ZGANEC ROGULJA/PIXSELL 

AGENDA ŠMRKAVOG KLAUNA JE DETUĐMANIZACIJA. Milanović je potpuno degradirao, ridikulizirao institut predsjednika države i doveo ga u poziciju šmrkavog klauna. Ne samo da ne priznaje Dan državnosti, on ne poštuje niti pozitivne propise vlastite države kojoj je na čeluŠiri mržnju u javnom prostoru, koristi se najgorim uvredama i lažima, frustriran svojom bezidejnošću, nesposobnošću. Ili zato što nema ovlasti ili zato što nema posla, posvađao se sa svima, i to ne samo s "političkim protivnicima" nego i s različitim udrugama, međunarodnim organizacijama, državnicima drugih zemalja’, napisao je i dodao:


Njegova agenda i proces detuđmanizacije nije od danas niti radi Dana državnosti. Počeo je micanjem Tuđmanove biste s Pantovčaka. Taj trend vidimo i kod dijela oporbe, primjerice kod njegovog ortaka Peđe Grbina. On ima isti narativ kao i predsjednik države, a izašao je iz SDP-a kada je Ivica Račan položio cvijeće na grob Franje Tuđmana 2006.’.

Damir Habijan jedan je od najzgodnijih domaćih političara
MARKO LUKUNIĆ/PIXELL 

Inače, Habijana smatraju jednim od najzgodnijih domaćih političara. Uz posao saborskog zastupnika, ovaj 41-godišnjak volonterski obavlja i dužnost predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina.