Održava se jedan od najglamuroznijih društvenih događaja u Hrvatskoj – L’Adria Story Hall of Fame. Na najiščekivanijem društvenom događaju u Hrvatskoj i regiji redakcija magazina Story ugostila je brojne zvijezde, uključujući i domaće političare.

Tako su na eventu zablistali Davor Bernardić, Dario Zurovec i Sabina Glasovac.

Osjećam se neobično, nisam navikla na ovakva događanja i druženja, ali je jako lijepo i ugodno, sa Storyjem je uvijek tako’, rekla nam je Glasovac.

Sabina Glasovac na L'Adria Story Hall of Fameu
Story press 

Dosad nisam imao prilike doći na Story Hall of Fame pa čisto malo da vidim ekipu. Puno prijatelja, zvijezda i plesača nisam vidio još od showa pa malo nekakvi reunion iako sam i dalje s nekima u kontaktu, ali ovdje će se možda većina skupiti pa čisto da se podružim i da vidim kako je s druge strane, a da nije vezano za politiku’, poručio je Zurovec.

Dario Zurovec na L'Adria Story Hall of Fameu
Story press 

‘Drago mi je što sam večeras ovdje. Ono što mi je prije svega izuzetno važno je to da je Story u zadnjih 10-ak godina, organizirajući ovo i djelujući u Hrvatskoj, pokrenuo puno humanitarnih akcija, puno važnih aktivnosti koje se tiču prevencije, pogotovo od raka dojke, debelog crijeva, kolonoskopije i mamografije i puno zdravstvenih akcija koje su imale za cilj pomoći najugroženijim skupinama žena i muškaraca. Prema tome, mislim da Story definitivno u hrvatskom društvu ima, uz taj veliki medijski utjecaj, i jedan veliki humanitarni utjecaj i to je ono važno. I zato se zadnjih 12-13 godina redovno odazivam na vaša događanja’, rekao nam je Bernardić.

Davor Bernardić na L'Adria Story Hall of Fameu
Story press 

Ovogodišnja lokacija L'Adria Story Hall of Famea je Mozaik Event Centar (HoB), koji će svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvesti uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Story Hall of Fame podržavaju generalni partner - L'Adria, zlatni partner - Jana vitamin s kolagenom, srebrni partner – Prahir Fine Jewellery te partner Opel. Uz njih, partneri događanja su Braun, Belodore - House of Essence, Kerastase, Loreal Professionnel Paris, Pivo 5th element, HP, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, EDURO, Uber te Iris MBM vrtni centar, Festigia, The Cookie Factory i Altera.

Ekskluzivno na svim platformama Storyja pratite večeras od 20h L'ADRIA STORY HALL OF FAME…

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija