Osvanule su 18 godine stare fotografije bivše premijerke Jadranke Kosor. Sad već davne 2005. prošetala je zagrebačkom špicom i bila je odlično raspoložena. Nosila je crnu haljinu preko koje je nabacila crveni sako, a outfit je upotpunila nakitom i sunčanim naočalama.

Jadranka Kosor je bivša premijerka
Tomislav Miletić/PIXSELL 

Možemo slobodno reći da Kosor danas izgleda gotovo isto kao tada. Inače, nedavno je predstavila svoju drugu knjigu 'Kraljica'. U njoj je otkrila nepoznate detalje o svom privatnom životu te se, među ostalim, prisjetila očuha kojeg je izbacila iz kuće jer joj je, kad je imala samo 14 godina, ušao u krevet i krenuo je dirati.

Jadranka Kosor je bivša premijerka
Srecko Niketic/PIXSELL 

'Mi smo i nakon toga živjeli vrlo blizu. Ja sam ga kao 14-godišnja djevojčica izbacila iz kuće. Sve sam preselila. Moja mama je zbog toga teško patila, čak se i razboljela. Jako je to teško podnosila jer je to za nju bio krah drugog braka. To je iskustvo o kojem se danas puno govori. Ali, u to vrijeme o seksualnom zlostavljanju nije smjelo govoriti. Ja sam to sve morala zatvoriti u sebe, a onda sam to napisala u knjizi… Ja nažalost nisam mogla ni u svojoj obitelji mogla govoriti. Moja baka koja me odgajala je to strogo zatvorila kao temu. Rasla sam u nekoj vrsti matrijarhata', ispričala je u RTL Direktu.