Pjevačica Aubrey O'Day je pratitelje na Instagramu ‘počastila’ novim golišavim fotografijama. Pozirala je u žutom outfitu koji je istaknuo njezin bujni dekolte.

Aubrey O'Day imala je aferu s Donaldom Trumpom Jr.-om
Instagram 

Biti nesvakidašnji je umjetnost. Čvrsto stojim u svom svjetlu da ti mogu dati malo’, napisala je.

Pratitelji na društvenoj mreži su je pohvalili.

Prekrasna si’, ‘Sviđa mi se ovaj izgled’, ‘Sexy’, neki su od komentara.

Aubrey O'Day imala je aferu s Donaldom Trumpom Jr.-om
Instagram 

Ova 39-godišnjakinja javnosti je poznata kao ljubavnica Donalda Johna Trumpa Jr.-a, sina Donalda Trumpa. Nedavno se pojavila u podcastu ‘Mea Culpa’ Michaela Cohena i osvrnula na prvi put kad su ona i najstariji sin bivšeg američkog predsjednika navodno imali seks.

Donald Trump Jr. je sin Donalda Trumpa
Austin Mcafee / Zuma Press / Profimedia 

Vodila sam jedan gay klub i bio je to naš prvi zajednički izlazak. Toliko me želio vidjeti i rekla sam mu: ‘Pa, večeras ću biti u gay klubu’. Dakle, Don se pojavio u gay klubu, a ja govorim o tome da je ovo jedna od najvećih gay zabava u New Yorku, to je veliki je*eni klub. Svi su bili u gaćicama ili čak ni u tome’, ispričala je, pišu strani mediji.

Aubrey O'Day imala je aferu s Donaldom Trumpom Jr.-om
INSTAR Images LLC / Alamy / Alama / Profimedia 

Bila je uvjerena kako se on neće tamo dobro provesti, no njemu je zapravo bilo ‘super ugodno’, unatoč njegovim stavovima protiv LGBTQIA+.

Aubrey O'Day imala je aferu s Donaldom Trumpom Jr.-om
Gonzalo Marroquin / Getty images / Profimedia 

Pogledala sam njegov Instagram profil prvi put nakon nekoliko godina i vidjela sam da je objavljivao svakojake šale kojima omalovažava gay zajednicu... Pomislila sam u sebi - čovječe, bilo ti je super ugodno u tom gay klubu. Zapravo, toliko ugodno da smo na kraju otišli zajedno u toalet i prvi se*s nam je pao upravo u toaletu gay kluba’, otkrila je.