Mlađa kći bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, 22-godišnja Sasha Obama, posljednjih mjeseci puni stupce tamošnjih medija. Naime, paparazzi je prate u stopu jer ne vodi računa o tome tko je promatra pa je se nerijetko može vidjeti u sasvim opuštenom izdanju tijekom šetnje ili vožnje automobilom po Los Angelesu, gdje završava fakultet.

Sasha Obama je mlađa kći Baracka Obame
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nedavno je snimljena dok je razgovarala s prijateljima na parkingu, a tad je nosila badić te je imala cigaretu u ustima. Mnogi su primijetili da je Sasha posljednjih meseci nabacila koji kilogram viška, no čini se kako ona ne mari previše za izgled. Tulumi su njezina specijalnost pa se često noću vraća bosa dok u rukama nosi štikle.

Sasha Obama je mlađa kći Baracka Obame
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Otkad je izašla iz studentskog kampusa, Sasha živi u Los Angelesu sa svojom tri godine starijom sestrom Malijom koja radi kao scenaristica, nakon što je diplomirala na Harvardu. Njih dvije su odrasle u Bijeloj kući, a Obama je često govorio kako se plašio da će biti čudakinje jer su imale neobično djetinjstvo.

Sasha Obama je mlađa kći Baracka Obame
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

O njihovom ljubavnom životu progovorila je njihova majka Michelle.

'One su prije voljele Jonas Brothers, a sad u kuću dovode momke s kojima se zabavljaju u stvarnom životu. Uvijek sam se vodila majčinim savjetom i svoje kćeri odgajala za stvarni svijet. Uvijek sam se trudila naučiti ih kako da budu suosjećajne, neovisne, odgovorne osobe i mislim da su izrasle u nevjerojatne mlade žene', rekla je jednom prilikom.