Bivši ministar zdravstva i nekadašnji župan Ličko-senjske županije, Darko Milinović, na Facebooku je otkrio što ga je naljutilo. Objavio je video iz automobila u kojem se vozi po neasfaltiranoj cesti koja vodi prema groblju.


‘Idete obići svoje najmilije na groblje, naravno TUŽNI ste, a kad ovo vidite BIJESNI ste!!! Gledam već 5 godina i mislim uredit će ovu SRAMOTU. Idem pokazati možda se trznu. Ovakav pristup je sramota, pljuvanje po ljudskom dostojanstvu, omalovažavanje. Siguran sam da ovako nešto NEMA NIGDJE u Hrvatskoj, ali ima u Gospiću. GRADONAČELNIČE obećavali ste brda i doline pa dajte bar pokojnicima da imaju mir i spokoj da ih ne uznemirava lupanje auta kad nailaze na rupetine koje ste nam podarili... POGLEDAJTE’, stavio je u opis snimke.

Darko Milinović je bivši ministar zdravstva
Boris Scitar/PIXSELL 

Komentara ispod objave nije nedostajalo. I dok se većina pratitelja složila s njim, neki su ga prozvali.

Pa nije ta ulica prema groblju od jučer puna rupa i drndava, i za vašeg mandata je bila takva dok ste bili župan, kad ste mogli napraviti puno više’, napisao je jedan pratitelj, a Milinović mu je odgovorio:

Darko Milinović odgovorio pratitelju koji ga je prozvao
Facebook 

‘Još ste jedan od onih koji brane neobranjivo. Sramotno je i braniti i vaditi se na bivše. Da vam pojasnim jer očito ne razumijete to nije posao župana i županije nego grada i gradonačelnika. Eto branim Petryja, ali čovjek s tim nema veze. A i za vrijeme bivših gradonačelnika ovakva sramota od rupetina nije bila. Nadam se da vam je sada jasnije’.