Saborski zastupnik SDP-a i bivši ministar uprave, Arsen Bauk, rijetko govori o svom privatnom životu pa mnogi ne znaju tko je njegova dugogodišnja partnerica s kojom živi u izvanbračnoj zajednici.

Arsen Bauk je saborski zastupnik SDP-a
Patrik Macek/PIXSELL 

Ona je odvjetnica Zorana Rubeša, kći poznatog zagrebačkog odvjetnika Tihomira Rubeše. Kako Zorana izgleda možete pogledati OVDJE.

Prijatelji je opisuju kao ambicioznu ženu vedrog i veselog duha. Iako su godinama zajedno, nikad nisu bili skloni eksponiranju. Čak ni kad je Bauk vodio Ministarstvo uprave, Zorana se nije javno izlagala.

Arsen Bauk je saborski zastupnik SDP-a
JURICA GALOIĆ/PIXSELL 

Par je 2020. dobio kćer Taru. Političar je u travnju bio na humanitarnom šahovskom turniru poznatih osoba i tad je, među ostalim, progovorio o svojoj kćeri.

'Morat ću je upisati u HDZ - preuzela je svu vlast u kući. Ide po stanu i uzima stvari koje joj ne pripadaju', rekao nam je kroz smijeh.

Arsen Bauk je saborski zastupnik SDP-a
Josip Regović/PIXSELL 

Inače, Arsen Bauk rođen je 7. veljače 1973. u Supetru na Braču. Po struci je professor matematike i informatike, a bio je ministar uprave u Vladi Zorana Milanovića, piše na stranicama SDP-a.