Meghan Markle opet se našla u fokusu javnosti. Naime, održala je govor na događaju Summit roditelja: ‘Mentalna dobrobit u digitalnom dobu’, koje je održano u sklopu Zaklade Archewell, koju je pokrenula sa suprugom, princem Harryjem. Govorila je o strahovima s kojima se nosi otkako ima djecu, sina Archieja i kćer Lilibet.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Bryan Bedder / Getty images / Profimedia 

Biti majka je najvažnija stvar u mom životu... Osim, naravno, biti žena Harryju. Ali reći ću da sam sretna što su naša još poprilično malena, tako da to nije u našoj bliskoj budućnosti, no bojim se jer se to nastavlja mijenjati i bit će pred nama. Kažu da kad si roditelj, dani su dugi, a godine kratke. Zabrinjava me to, ali mi također daje puno nade i puno energije zbog napretka koji smo postigli u protekloj godini’, rekla je, dok je Harry poručio:

Mislim da je za nas, za mene i moju ženu, s djecom koja odrastaju u digitalnom dobu, prioritet ponovno pretvoriti bol u svrhu i pružiti što više podrške i platformu za okupljanje ovih roditelja, kako bi se usredotočili na rješenja tako da nijedna druga obitelj ne mora proći kroz ono što su oni prošli’.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Bryan Bedder / Getty images / Profimedia 

Iako se supružnici ponašaju kao da im u braku cvjetaju ruže, strani mediji nedavno su se raspisali da je Meghan frustrirana i očajna jer se Harry želi preseliti nazad u Veliku Britaniju kako bi se vratio svom starom životu.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Holivudski stručnjak Mark Boardman tvrdi kako vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, koji su odbacili kraljevski život 2020., imaju oprečna stajališta o tome kako bi njihova budućnost trebala izgledati jer Harry čezne za svojim otuđenim prijateljima u Londonu.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

Društveni život princa Harryja značajno se promijenio tijekom proteklog desetljeća. Čini se da se distancirao od svojih prijatelja s fakulteta i nema stalni boravak u Ujedinjenom Kraljevstvu. Za vrijeme posjeta Londonu uglavnom boravi u hotelima i izbjegava javna pojavljivanja. Bez sumnje, princ Harry žudi za svojim starim prijateljstvima’, ispričao je Boardman za časopis OK!.

Princ Harry i Meghan Markle u braku su od 2018.
Profimedia 

S druge strane, Meghan želi da Harry to poglavlje svog života ostavi iza sebe.

Meghan voli Harryja, ali želi izvući na vidjelo njegovu bolju stranu. I sasvim su joj jasne uloge koje bi trebali preuzeti zajedno i pokušavaju bolje surađivati na projektima. Ljudi su željni svjedočiti transformiranom Harryju, a ne povratku njegovom prijašnjem životnom stilu tulumarenja, što bi moglo dovesti do neželjene medijske pozornosti’, govori holivudski stručnjak.