Bivša ministrica socijalne politike i mladih, Milanka Opačić, sinoć je bila na reviji modnog dvojca ELFS. Nosila je plave traperice i bijelu majicu preko koje je nabacila karirani sako.

Milanka Opačić je bivša ministrica
Petra Perkov 

Outfit je upotpunila crnom torbicom i naučnicama te je bila odlično raspoložena.

Volim pratiti sve što se događa u modnom svijetu u Hrvatskoj, mislim da ne zaostajemo puno za nekim europskim modnim metropolama, evo večeras je ELSF došao na red’, rekla nam je.

Milanka Opačić je bivša ministrica
Robert Gašpert 

Pitali smo je čime se trenutačno bavi.

Ja sam trenutno u realnom sektoru’, otkrila je i dodala da je jako zadovoljna.

Na pitanje koliko je to drukčije od politike, odgovorila nam je: ‘Apsolutno drugačije, zanimljivije, dinamičnije’.

Milanka Opačić je bivša ministrica
Patrik Macek/PIXSELL 

Inače, Opačić godinama uživa u sretnoj vezi s 10 godina mlađim partnerom Nemanjom Gospavićem. Par se upoznao na ljetovanju u Dubrovniku, a bivša ministrica je ranije u intervjuu za Story progovorila o svom partneru.

Milanka Opačić i dečko Nemanja u izlasku
Tomislav Miletić/PIXSELL 

'U trenutku kada je priča izišla, novinari su upravo ispred ovog kafića, gdje je on radio, kampirali satima. Snimili su ga i fotografirali, mislim da su čak i dobili neku izjavu od njega. Mogu reći da je vrlo lagano prošao kroz sve to. Svaki mi je put rekao da se ne živciram zbog toga. Meni je to puno značilo i bilo mi je drago što je na sve to tako dobro reagirao. Dobar smo par i u tom segmentu. Ja sam control freak, a on je cool, tako bi to rekla moja Lana’, ispričala je.

Milanka Opačić ima kćer Lanu
Robert Gašpert 

Tad smo je pitali kako je Nemanja prihvatio njezinu kćer Lanu.

Bolje da pitate kako je Lana prihvatila Nemanju. Kad je bila mala, često me pitala hoću li naći nekog stričeka i što će ona onda. Puno sam puta objašnjavala toj glavici da, sve i da nađem nekog, ljubav prema njoj je neupitna i ja sam zauvijek njezina majka koja će se o njoj brinuti. Nemanja je došao u naš život kad je Lana već bila dovoljno zrela da s njim ostvari prijateljski odnos. Nekad se svi troje zaigramo pa moja majka kaže da se osjeća kao da ima troje djece’, rekla nam je.