Smrt glumca Matthewa Perryjašokirala je cijeli svijet, a objavu mu je posvetila i saborska zastupnicaMarijana Puljak koja je objavila fotografiju iz scene ‘Prijatelji’.

‘Prava slika za ovaj trenutak. Čudno kako se vežeš za neke ljude koje u životu nisi vidjela, ali su ti svaki dan, već desetljećima, u kući putem ekrana. Mislim da svaku epizodu Prijatelja znam napamet, ali ih još uvijek svaki dan obavezno gledam pred spavanje, po tisućiti put, jer su mi preduvjet da očistim sive ćelije svakojakog smeća koje se napuni preko dana i krenem u san nasmijana i opuštena. Hvala ti Matthew, dragi Chandler Bing, za svaku šalu i lucidni sarkazam koje si tako dobro izvodio i kojima si nas nasmijavao sve ove godine. Počivaj u miru. Friends forever!’, napisala je.

Marijana Puljak je saborska zastupnica
Patrik Macek/PIXSELL 

Radi se o sceni kojoj Joey (Matt LeBlanc) sam sjedi na fotelji. Gleda televiziju i glasno se smije, a onda nesvjesno pogleda u fotelju koja se nalazi pored njega i opet se nasmije. Zatim shvaća da je fotelja prazna, uzima telefon, no onda odustane od poziva. U isto vrijeme njegov prijatelj Chandler, kojeg je utjelovio Matthew Perry, također provodi vrijeme sam.