Kontroverzna srpska voditeljica Jovana Jeremić iza sebe ima brak s političarom Vojislavom Miloševićem.

Vojislav Milošević bio je u braku s Jovanom Jeremić
Facebook 

Ljubavna priča Vojislava Miloševića i Jovane Jeremić

Par je vezu započeo 2017., a upoznali su se tako što ju je Vojislav pozvao na večeru s namjerom da se druži s njegovom majkom koja je redovito pratila ‘Parove’, reality show koji je Jovana vodila. Tad im se dogodila ljubav na prvi pogled i postali su nerazdvojni, pišu srpski mediji.

Mnogi pamte njezinu kultnu izjavu kad je otkrila čime ju je suprug osvojio.

'Mene je moj muž osvojio preko kreveta, evo iskreno. Jednostavno mi je u s*ksu od prvog momenta  fantastičan bio, meni je taj moment jako važan, ja sam strastvena. To nije s*ks, ja ne volim imati s*ks s nekim, ja vodim ljubav. Ja sam umjetnik i u krevetu, kao i na platnu, kao i na televiziji, ja pravim show od svega što radim', rekla je.

Na proslavi zaruka bilo je 50 njegovih uzvanika, dok Jovana nikog nije pozvala. Mjesec dana kasnije raskinula je zaruke, a tamošnji mediji su pisali da ju je zaručnik navodno prevario. Ubrzo su se pomirili i nastavili uživati u ljubavi. Krajem 2017. Jovana je zatrudnjela, a u svibnju iduće godine par se vjenčao na intimnoj ceremoniji

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević bili su u braku
YouTube/screenshot 

Voditeljica, kako je rekla, nije htjela organizirati veliku svadbu jer je u drugom stanju i ne bi mogla nositi haljinu kakvu je zamislila. Tri i pol mjeseca nakon svadbe, u kolovozu 2018., Jovana je rodila kćer Leu. Činilo se da je sve idilično, a onda je krajem 2021. mnoge iznenadila vijest da se par razvodi.

Uskoro se razvodim i ovo je prvo moje priznanje. Gužva je na golu i neka pobijedi onaj koji je najkvalitetniji. Neka to bude moja poruka, najvažnije da sam ja sa svojim suprugom u formalnom braku i u bliskoj budućnosti kad se sve okonča, izaći ću u javnost. Nikada svog bivšeg supruga nisam prevarila javno i bila s drugim. Iz tog braka izlazim časno, a ako se netko ne bori za mene, svaki takav će biti ostavljen. Kad ga ne volim, ja ga napuštam’, rekla je Jovana za Pink.

Bivši supružnici su nakon razvoda ostali u odličnim odnosima, što potvrđuje činjenica da su se krajem kolovoza zajedno družili i pozirali na kćerinom petom rođendanu.

Vojislav Milošević i Jovana Jeremić imaju kćer Leu
Facebook 

Jovana je početkom godine otkrila da s bivšim suprugom komentira njegove nove djevojke.

'Bivše uvijek ostaju bivše, bivši muž je moj veliki prijatelj, možemo komentirati njegove djevojke. Voja uvijek mene pita što ja mislim o njegovoj novoj djevojci, rekla sam da podržavam kada je on sretan. Ja svog bivšeg muža doživljavam kao sina, bila bih mu kuma na svadbi', rekla je u emisiji 'Premijera Vikend Specijal'.