Američki predsjednikJoe Biden objavio je fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Jill koja se za Noć vještica maskirala u mačku.

Jill Biden je prva dama
Bonnie Cash - Pool via CNP / INSTAR Images / Profimedia 

Sretna Noć vještica od Jill i mene!’, napisao je na društvenoj mreži X (donedavno Twitter), a objava je skupila hrpu lajkova i komentara.

Predsjednik se nije maskirao, već je samo nosio klasično odijelo te je bio odlično raspoložen. Podsjetimo, Jill i Joe Biden upoznali su se 1975., a vjenčali 1977. godine te imaju kćer Ashley Biden. Američki predsjednik je prije nje bio u braku s Neilijom Hunter koja je tragično preminula 1972. u automobilskoj nesreći, a život je tada izgubila i njihova 13-mjesečna kći Naomi.

Joe Biden izgubio je prvu suprugu, kćer i sina
Profimedia 

Sinovi Beau i Hunter preživjeli su nesreću, a Beau je preminuo 2015. od tumora na mozgu. Biden je kasnije u svojim memoarima napisao kako je čak razmišljao o samoubojstvu, no nije mogao napustiti svoje sinove nakon što su izgubili majku i sestru.

Joe Biden izgubio je prvu suprugu, kćer i sina
Profimedia 

Pisao je kako je bio bijesan i tužan, no kako su mu pomogli njegove kolege iz Senata te njegova obitelj, a spasilo ga je i to što se fokusirao na oporavak sinova.