Srpski političar Vojislav Miloševićiza sebe ima brak s kontroverznom voditeljicom Jovanom Jeremić.

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević bili su u braku
YouTube/screenshot 

Tko je Vojislav Milošević?

Završio je gimnaziju u Pirotu, a diplomirao Opću ekonomiju na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, piše na njegovom Facebook profilu. Živi u Beogradu i član je Srpske napredne stranke.

Vojislav Milošević je srpski političar
Facebook 

Vezu s Jovanom započeo je 2017., a upoznali su se tako što ju je pozvao na večeru s namjerom da se druži s njegovom majkom koja je redovito pratila ‘Parove’, reality show koji je Jovana vodila. Tad im se dogodila ljubav na prvi pogled i postali su nerazdvojni, pišu srpski mediji.

Vojislav Milošević je srpski političar
Facebook 

Mnogi pamte Jovaninu kultnu izjavu kad je otkrila čime ju je suprug osvojio.

'Mene je moj muž osvojio preko kreveta, evo iskreno. Jednostavno mi je u s*ksu od prvog momenta fantastičan bio, meni je taj moment jako važan, ja sam strastvena. To nije s*ks, ja ne volim imati s*ks s nekim, ja vodim ljubav. Ja sam umjetnik i u krevetu, kao i na platnu, kao i na televiziji, ja pravim show od svega što radim', rekla je.

Krajem 2017. Jovana je zatrudnjela, a u svibnju iduće godine par se vjenčao na intimnoj ceremoniji. Tri i pol mjeseca nakon svadbe, u kolovozu 2018., dobili su kćer Leu. Činilo se da je sve idilično, a onda je krajem 2021. mnoge iznenadila vijest da se par razvodi.

Vojislav Milošević je srpski političar
Facebook 

Bivši supružnici su nakon razvoda ostali u odličnim odnosima, što potvrđuje činjenica da su se krajem kolovoza zajedno družili i pozirali na kćerinom petom rođendanu.

Vojislav Milošević i Jovana Jeremić imaju kćer Leu
Facebook 

Jovana je početkom godine otkrila da s bivšim suprugom komentira njegove nove djevojke.

'Bivše uvijek ostaju bivše, bivši muž je moj veliki prijatelj, možemo komentirati njegove djevojke. Voja uvijek mene pita što ja mislim o njegovoj novoj djevojci, rekla sam da podržavam kada je on sretan. Ja svog bivšeg muža doživljavam kao sina, bila bih mu kuma na svadbi', rekla je u emisiji 'Premijera Vikend Specijal'.