Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar gostovao je u podcastu 'Bez cenzure'. Među ostalim, priznao je da je imao intimni odnos sa ženom za koju se uspostavilo da je prostitutka.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Facebook 

'Bio sam u situaciji sa Zambijom, gdje sam bio s jednom crnkinjom. Nakon radnje ona traži od mene novac. Kažem: 'Šta je tebi? Zašto mi nisi rekla da se prostituiraš?'. Pa kaže ona: 'Nisi me pitao'. Ja rekoh: 'Molim?'... Platio sam ja to njoj i nakon toga sam postao potpuno isključiv prema crnim ženama. Meni su bijele ženske puno zgodnije i privlačnije i to što sam bio s crnom ženom je bilo čin očaja', ispričao je.

@bezcenzurepodcast

Pernar nam otkriva njegovu najveću tajnu

♬ original sound - Bez Cenzure Podcast

Njegov ljubavni život je i više nego zanimljiv. Skandalozni političar iza sebe ima brak sa stomatologinjom Viktorijom Migalić. U kolovozu 2019. par je dobio sina Nou.

Ivan Pernar i Viktoria Migalić dobili su sina Nou
Instagram 

U siječnju 2020. saznalo se da su Ivan i Viktoria u braku, no nije poznat točan datum i godina svadbe. A onda je u veljači 2022. Pernar dao do znanja da se razveo.

Ivan Pernar i Viktoria Migalić dobili su sina Nou
Facebook 

Maleni Noa nije jedino dijete Ivana Pernara. Prije nekoliko godina saznalo se da ima starijeg sina kojeg je dobio 2005. kad je imao 19 godina. On se zove Mathis Ivan Alexis, ima oko 18 godina i s majkom živi u Njemačkoj.

Ivan Pernar je bivši saborski zastupnik
Instagram 

Naime, Pernar je radio kao medicinski tehničar u Njemačkoj kad je imao 18 godina, a tad je upoznao Njemicu Friederike. Otkrio je da je dosta starija od njega, no nije želio reći otkriti koliko starija, samo da je razlika veća od 10 godina.