Bivši američki predsjednik Donald Trump ovih dana je u fokusu javnosti jer mu se sudi za prijevaru na Manhattanu. Najviše je ljut jer je njegova kći Ivanka Trump sljedeća koja će morati svjedočiti u tom slučaju.

Ivanka Trump je najstarija kći Donalda Trumpa
Profimedia 

'Ono što ne čujete na sudu je koliko je Donald Trump uznemiren što su njegova djeca dovučena na sud. Osjeća da je to još jedan potez koji će ga uznemiriti. On je bijesan. Ovo stvara probleme Ivanki koja se silno trudila da ostane ispod radara posljednje dvije godine i priprema se za medije i paparazze koji će navaliti na nju na sudu', ispričao je za Page Six izvor upoznat s obitelji Trump.

Ivanka Trump je najstarija kći Donalda Trumpa
Profimedia 

Page Six je ranije izvijestio da su se Ivanka i njezin suprug Jared Kushner povukli iz javnog života nakon što su bili savjetnici u Bijeloj kući te su se koncentrirali na svoju obitelj u Miamiju na Floridi.

'On suosjeća s Ivankom zbog toga kako to utječe na njezin život u Miamiju. Ivanka ne želi nikakvu pozornost javnosti, a sad je ponovno stavljena u središte pozornosti i Trump je uznemiren što joj se to događa', kaže izvor.

Mitt Romney i Donald Trump su američki političari
Yuri Gripas/Pool/CNP/startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Trumpovi sinovi, Don Jr. i Eric, već su se izjasnili, a sam Trump svjedočio je u ponedjeljak.

'On zna da Don Jr. i Eric mogu podnijeti pritisak i uzvratiti udarac', otkrila je osoba bliska obitelji Trump i dodala da je Ivanka ranjivija otkako se udaljila od politike.

Ivanka Trump je najstarija kći Donalda Trumpa
Profimedia 

No drugi izvor tvrdi da je Ivanka borac.

'Ona je jaka… Ovo joj nije prva neugodna stvar kojoj je izložena. Učinit će što treba i vratiti se u Miami', smatra.

Ivanka Trump je najstarija kći Donalda Trumpa
Profimedia 

Ivankin brat Donald Trump Jr., kad je završio sa svjedočenjem, imao je neobičan zahtjev za sudsku crtačicuJane Rosenberg.

'Napravi da izgledam seksi', rekao joj je, pišu strani mediji.

Donald Trump Jr. je sin Donalda Trumpa
SHANNON STAPLETON / AFP / Profimedia 

Ona je ispričala da joj je čak i ponudio primjer za koji je mislio da bi mogao biti od pomoći - portret bivšeg mogula kriptovaluta Sama Bankmana-Frieda u sudnici.

'Rekao mi je da je Bankman-Fried zbog tog portreta izgledao kao superzvijezda', otkrila je Rosenberg za Reuters.