Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NOĆNI ŠETAČI': Bivši domaći političar družio se s jednom od najpoznatijih hrvatskih pjevačica

Gordan Maras i Indira Levak šetali su pse, a 'pala' je i fotografija.

 Gordan Maras je bivši političar Izvor: MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL

Bivši političarGordan Maras na Facebooku je objavio fotografiju na kojoj pozira s pjevačicom Indirom Levak. Oboje su šetali svoje pse, Bonga i Blue.

Noćni šetači. Blue & Bongo, Indira & Gordan’, napisao je.

Blue je takvo veselje i sreća! Unijela je potpuno novu dinamiku u naš dom. Naše mace nemaju više mira, stalno ih Blue traži po stanu. Spremna je za igru kad god ju pogledate. Šećemo ju Miro i ja na smjene, a kada otputujemo zajedno, Blue odlazi u dobre ruke na čuvanje. Sve u svemu, Blue nas sve vrti oko cape! (smijeh)’, ispričala je pjevačica prošle godine u intervjuu za Story.

Inače, Maras je nakon izlaska iz politike postao poduzetnik, što je otkrio u rujnu 2021. godine. Jednom prilikom se raspisao o tome kako je stalno radio dok je bio u politici i da sad radi manje.

 Gordan Maras je izašao iz politike i sad je poduzetnik Izvor: Facebook

'U politici sam cijeli život radio ko konj. Od jutra do sutra. Nitko oko mene nije razumio zašto se trošim pet puta više nego drugi političari kojima je jedino bilo bitno da uzmu dobru plaću i ne rade ništa. Mene je bilo baš briga za moje vrijeme i za novce jer sam volio raditi taj posao. Sada radim vremenski manje, ali pristojno zaradim jer radim za svoje klijente koji su u pravilu zadovoljni i za sebe. Ne dajem svoje vrijeme svakome tko bi ga htio. Ne živim na račun tatinog prezimena ili kumove preporuke za peti posao zaredom. Živim na račun svog imena i prezimena te svog rada. I tako će biti dok mi živo srce bije. Nema povratka na staro. Idem samo naprijed', napisao je.

Povezane Vijesti